Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

Γαλλία : Η SNCF, ζήτησε την επέμβαση της αστυνομίας, εναντίον των ποδηλατών που παραβάτησαν.

The pack is stopped at a level during the 113th edition of the Paris-Roubaix Paris-Roubaix one-day classic cycling race in Wallers on April 12, 2015.  Η κρατική  σιδηροδρομική εταιρεία SNCF, κάλεσε την αστυνομία να προβεί σε ενέργειες εναντίον των ποδηλάτων, που διέσχισαν την σιδηροδρομική διάβαση δευτερόλεπτα πριν ένα τρενό υψηλής ταχύτητας, διέλθει μέσα από τον επαγγελματικό αγώνα ποδηλασίας Paris-Roubaix.
 
 Η εταιρία αποκάλεσε το ατύχημα «ανεύθυνο», καθώς οι ποδηλάτες που διαγωνίζονταν σε αυτόν τον αγώνα, βόρεια της Γαλλίας, θα μπορούσαν να είχαν χτυπηθεί από το τρένο. Η επισφαλής κατάσταση δείχνει μερικούς ποδηλάτες να πηγαίνουν γύρω από τις μπάρες ώστε να διασχίσουν τις γραμμές, ενέργεια που απαγορεύεται αυστηρά από τους κανονισμούς της Διεθνής Ένωσης Ποδηλατών (UCI).    
 Η (UCI) ανταποκρίθηκε στο αίτημα να ερευνήσει το «ακραία ανησυχητικό» περιστατικό, το οποίο θα μπορούσε να οδηγήσει σε αποκλεισμό των ποδηλατών. Η οργάνωση δεν έχει προχωρήσει ακόμα σε κανένα αποκλεισμό, διότι συναντά δυσκολίες στο να αναγνωρίσει τους παραβάτες.  



Επιμέλεια: "Σιδηροδρομικά Νέα"