Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Γερμανία: Νέες απεργίες αυτή τη βδομάδα, από την Ένωση Μηχανοδηγών (GDL)!

Union plans new rail strikes this week  Η ένωση  μηχανοδηγών Γερμανίας (GDL), δήλωσεότι  οι υπηρεσίες των επιβατικών - εμπορικών τρένων, πρόκειται «να χτυπηθούν», μετά την αποτυχία των συζητήσεων με την αντιπροσωπεία της Ένωσης την Παρασκευή, για τη μισθοδοσία και τις συνθήκες εργασίας.  

  Ο επικεφαλής της Ένωσης Μηχανοδηγών Γερμανίας (GDL) κ. Claus Weselsky, δήλωσε σε εκπομπή στο ραδιόφωνο το πρωί, ότι οι απεργίες θα επικεντρωθούν στα εμπορικά τρένα, ενώ δεν απέκλεισε το γεγονός να υπάρξουν απεργίες και στα επιβατικά.  
 Ο κ. Weselsky δήλωσε, ότι απογοητεύτηκε που ξεγελάστηκε από την προοπτική, μιας νέας συμφωνίας με την σιδηροδρομική εταιρεία Deutsche Bahn στις συζητήσεις των τελευταίων εβδομάδων, κατηγορώντας τους υπεύθυνους της διαπραγμάτευσης για δυσπιστία.   
  Τα νέα πλάνα της Ένωσης μπορούν να σημαίνουν, ένα νέο γύρο καθυστερήσεων και ακυρώσεων για τους επιβάτες αυτής της βδομάδας.  
  Τα μέλη της Ένωσης μηχανοδηγών Γερμανίας, ψήφισαν επίσημα της νέας  απεργίας την Κυριακή, μετά την κατάρρευση των συζητήσεων.  
Αντιπρόσωπός τους δήλωσε, ότι την Κυριακή θα επηρεαστεί όλη Γερμανία. Λεπτομεροί πλάνα για τις περιοχές που θα επηρεαστούν δεν έχουν δημοσιευτεί ακόμα, με την Ένωση να υπόσχεται να βγάλει ανακοίνωση μέσα σε τουλάχιστον 24 ώρες.  

Επιμέλεια: "Σιδηροδρομικά Νέα"