Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Συνάντηση του ΣΣΒΕ με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Δείτε την δήλωση, της κας. Δέσποινας Χαραλαμπίδου.

  Με τους βουλευτές τους ΣΥΡΙΖΑ, Δέσποινα Χαραλαμπίδου, Λίτσα Αμμανατίδου και Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη συναντήθηκε σήμερα το προεδρείο του ΣΣΒΕ στα πλαίσια της εκστρατείας ενημέρωσης όλων των βουλευτών των κομμάτων, ενόψει των σημαντικών αλλαγών που προωθούνται στον Όμιλο του ΟΣΕ.
 Το προεδρείο του ΣΣΒΕ κατέθεσε μια σειρά από θέματα που απασχολούν τους σιδηροδρομικούς , ζητώντας την στήριξη τους. Από την πλευρά τους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ,  δήλωσαν στους εκπροσώπους των εργαζομένων στον σιδηρόδρομο, ότι παραμένουν στις θέσεις που εξέφρασε το κόμμα τους, σε ότι αφορά την ιδιωτικοποίηση των εταιριών ΤΡΑΙΝΟΣΕ-ΕΕΣΣΤΥ για δημόσιο και ενιαίο σιδηρόδρομο. Επίσης, διαβεβαίωσαν το προεδρείο του ΣΣΒΕ, ότι θα συμβάλουν με κάθε τρόπο στην επίλυση των προβλημάτων που βιώνουν σήμερα οι σιδηροδρομικοί, ιδιαιτέρα αυτό της έλλειψης προσωπικού, που άπτεται της κυκλοφοριακής ασφάλειας. 
 Το προεδρείο του ΣΣΒΕ αποτελούσαν ο πρόεδρος του Σωματείου κ. Νίκος Λάζου, ο Γενικός Γραμματέας κ. Παναγιώτης Στεργιόπουλος, μαζί με τα μέλη κ.κ Κωστας Τουλή και Χαράλαμπο Ισίδη.


Δείτε το βίντεο, με την δήλωση που παραχώρησε στα «Σ.Ν» μετά την συνάντηση, η κα. Δέσποινα Χαραλαμπίδου.


"Σιδηροδρομικά Νέα"