Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

Ιταλία: Σε απεργία προχωράνε αύριο, οι Ιταλοί εργαζόμενοι στον σιδηρόδρομο.


  Σε απεργία κατεβαίνουν οι Ιταλοί εργαζόμενοι στο σιδηρόδρομο, αύριο Παρασκευή 10 Απριλίου.
Την είδηση επιβεβαίωσε η σιδηροδρομική εταιρία NTV(Nuovo Trasporto Viaggiatori-Νέες Επιβατικές Μεταφορές), δίνοντας στην δημοσιότητα λίστα με τα αυριανά δρομολόγια που θα επηρεαστούν. Τα μισά από αυτά δεν είναι σίγουρο εάν θα λειτουργήσουν. Στην απεργία θα πάρουν μέρος οι πόλεις του Τορίνο, του Μιλάνου, της Βενετίας, της Πάντοβα, της επαρχίας Ρέτζιο-Εμίλια, της Μπολόνια, της Φλορεντίας, της Νάπολης και του Σαλέρνο.

 
*Treno=Αμαξοστοιχία, Origine=Σταθμός αναχώρησης, Destinazione=Προορισμός, Partenza= Αναχώρηση, Arrivo=Άφιξη , Garantino=Εγγυημένο, Non Garantino=Μη εγγυημένο

  Σε όποια δρομολόγια αναγράφετε εγγυημένο, η Italo(θυγατρική σιδηροδρομική εταιρία της NTV) διαβεβαιώνει ότι θα υπάρχουν τακτικά υπηρεσίες. Για τους επιβάτες που έχουν σχεδιάσει να ταξιδέψουν σε δρομολόγια στα όποια αναγράφετε μη εγγυημένο, η εταιρία τους προσκαλεί να γράψουν το δρομολόγιο, μαζί με τον κωδικό του εισιτηρίου (PNR) και το ονοματεπώνυμό τους στο assistenza.clienti@ntvspa.it.
Στην αυριανή απεργία θα συμμετέχει επίσης, ο περιφεριακός σιδηρόδρομος της επαρχίας Πεδεμόντιο με 2000 εργαζόμενους.
  Οι κινητοποιήσεις γίνονται για εκφραστεί, η αντίθεση στις νέες διαδικασίες δημοπράτησης του περιφερειακού σιδηροδρόμου και την δημιουργίας την νέας σιδηροδρομικής εταιρίας Trenitalia-GTT.

"Σιδηροδρομικά Νέα"