Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Η Π.Ο.Σ.Σ σχετικά με τις υπηρεσιακές ταυτότητες και τους δικαιούχους.

  Με το παρακάτω αναφερόμενο έγγραφο μας, η Ομοσπονδία μας σε συνεργασία με όλα τα Σωματεία της δυνάμεώς της συγκέντρωσε αιτήσεις συναδέλφων συνταξιούχων και μελών των οικογενειών τους (συζύγων και άγαμων θυγατέρων) που δεν μπόρεσαν να στείλουν τα στοιχεία τους μέσω ηλεκτρονικού συστήματος και ΖΗΤΗΣΕ να συμπεριληφθούν ΟΛΟΙ στην έκδοση των νέων υπηρεσιακών ταυτοτήτων. Οι υπηρεσίες του ΟΣΕ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, μας γνώρισαν ότι η έκδοοη των ταυτοτήτων θα αρχίσει σταδιακά το προσεχές διάστημα, θα σας ενημερώσουμε στο επόμενο φύλλο μας για τον τρόπου διανομής των ταυτοτήτων.

Προς 1. 0ΣΕ ΑΕ 
          2. ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ 

 " Σας στέλνουμε ονομαστική κατάσταση ενδιαφερομένων συναδέλφων συνταξιούχων από όλη την Ελλάδα, που ζητούν με αίτησή τους την έκδοση Νέων Υπηρεσιακών Ταυτοτήτων, γιατί ενώ είναι δικαιούχοι, το ηλεκτρονικό σύστημα υποβολής στοιχείων δεν τους αναγνωρίζει. Οι αιτήσεις συνοδεύονται από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και μέχρι σήμερα ήταν κάτοχοι Ταυτοτήτων.
  Για τον λόγο αυτό, σε συνδυασμό και με τον χαμηλό αριθμό αιτήσεων (σε σχέση με τον αναμενόμενο), δεν θα πρέπει να εξαιρεθεί κανένας. Εξάλλου η χρήση των ταυτοτήτων για μετακινήσεις είναι περιορισμένη και περισσότερο απαιτείται για πιστοποίηση της ιδιότητας για εκπτώσεις αγορών, συνεταιρισμούς κλπ."

Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος Αποστολόπουλος Β.
Ο Γεν. Γραμματέας Κάσσης Κ.