Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Βραζιλία: Δύο επιβάτησες στο μετρό, δείχνουν το σωστό παράδειγμα!

  Τη Δευτέρα ένας χρήστης του διαδικτύου ονόματι Nelson Filippe ανέβασε στο προφίλ του μια φωτογραφία που έκανε τον γύρο του κόσμου για... έναν λόγο που δύσκολα θα μπορούσε κανείς να μαντέψει.
  Στη λεζάντα, ο Βραζιλιάνος που τράβηξε το επίμαχο καρέ, έγραψε: "Δεν έχω προκαταλήψεις. Πιστεύω πως οι άνθρωποι πρέπει να είναι ό,τι θέλουν οι ίδιοι και να κάνουν αντιστοίχως ό,τι θέλουν στη ζωή τους. Αλλά νομίζω πως είναι παράλογο το γεγονός πως έπρεπε να γίνω αυτόπτης μάρτυρας του συγκεκριμένου περιστατικού". Και συνέχισε: "Το τι κάνουν οι άνθρωποι στην προσωπική τους ζωή, είναι δικιά τους δουλειά. Αλλά ναι, το τι κάνουν σε δημόσιο χώρο, με απασχολεί. Και δεν μπορώ να δεχθώ μια τέτοια σκηνή σαν φυσιολογική".

Για να το εμπεδώσουμε. Αυτή είναι η φωτογραφία:
Και πάμε τώρα στο καλό. Γιατί ο φίλος μας συνέχισε ως εξής:
"Τι θα γινόταν αν ένα παιδί έβλεπε αυτή τη σκηνή κάθε μέρα; Τα παιδιά θα πιστέψουν πως το σωστό είναι να περιμένεις το μετρό να έρθει πατώντας πάνω στην κίτρινη γραμμή και να μην στέκεσαι πίσω από αυτή όπως κάνουν τα δύο κορίτσια. Καλό είναι λοιπόν, να ακολουθούμε το παράδειγμα των δύο κοριτσιών που βλέπετε εδώ". Έγραψε ο Nelson Filippe.
  Η παρατήρηση του Filippe "μοιράστηκε" στο διαδίκτυο πάνω από 100.000 φορές μέσα σε 24 ώρες ξεφεύγοντας από τα όρια της Βραζιλίας και των Βραζιλιάνων χρηστών του διαδικτύου.

Πηγή: news247.gr, buzzfeed.com