Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Πραγματοποιήθηκε η τελετή του Μεγάλου Ευχελαίου, στο Εργοστάσιο Οχημάτων του ΟΣΕ στην Θεσσαλονίκη.

  Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την τελετή του Μεγάλου Ευχελαίου, που διοργάνωσε η ΕΕΣΣΤΥ στις εγκαταστάσεις του ΟΣΕ στην Μενεμένη Θεσσαλονίκης. Η τελετή πραγματοποιείται κάθε χρόνο την Μεγάλη Τετάρτη εδώ και 50 χρόνια. 
  Το Μυστήριο τέλεσε ο πατήρ Διονύσιος, συνοδεία ιερέων της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπολέως και Σταυρουπόλεως. Τους προσκληθέντες υποδέχτηκε ο μηχανικός της ΕΕΣΣΤΥ στο Εργοστάσιο Οχημάτων, κ. Ευάγγελος Χρόνης. Το Μυστήριο παρακολούθησαν ο πρόεδρος της ΕΕΣΣΤΥ κ. Στέφανος Αγιάσογλου, ο αντιπρόεδρος της ΕΕΣΣΤΥ κ. Βασίλης Διαμαντάκης, ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Κ. Μακεδονίας κ. Φάνης Παπάς, ο Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ Νίκος Κιουτσούκης, Ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ της ΕΕΣΣΤΥ κ. Παναγιώτης Κλειδόπουλος, η εκπρόσωπος τύπου της ΕΕΣΣΤΥ κα. Κατερίνα Μαραγκού, ο Γ.Γ της ΠΟΣ κ. Παρασκευάς Πουρλιάκας, ο πρόεδρος του ΣΣΒΕ κ. Νίκος Λάζου, η νομική σύμβουλος της ΕΕΣΣΤΥ κ. Άννα Ευθυμίου, ο Πολιτευτής κ. Χρήστος Καζαντζίδης, στελέχη του Ομίλου του ΟΣΕ, εργαζόμενοι και κάτοικοι της περιοχής.
Από αριστερά προς τα δεξιά: ο κ. Παναγιώτης Κλειδόπουλος, ο κ. Νίκος Κιουτσούκης, ο κ. Νίκος Λάζου, και ο κ. Παρασκευάς Πουρλιάκας.  
Από αριστερά προς τα δεξιά: ο κ. Φάνης Θεοχάρης και ο διαχειριστής των
"Σιδηροδρομικών Νέων" κ. Χρήστος Γιαννακίδης.
Από αριστερά προς τα δεξιά: ο διαχειριστής των "Σιδηροδρομικών Νέων" κ. Χρήστος Γιαννακίδης, ο κ. Στέφανος Αγιάσογλου,  ο κ. Βασίλης Διαμαντάκης και ο κ. Χρήστος Τούρτας.
Ο διαχειριστής των "Σιδηροδρομικών Νέων" κ. Χρήστος Γιαννακίδης, ο κ. Νίκος Λάζου, ο κ. Κιουτσούκης μαζί με εργαζόμενους  του ομίλου Ο.Σ.Ε.
Από αριστερά προς τα δεξιά: ο κ. Νίκος Λάζου, ο διαχειριστής των "Σιδηροδρομικών Νέων"
κ. Χρήστος Γιαννακίδης και η κα. Άννα Ευθυμίου.
Από αριστερά προς τα δεξιά: ο κ. Βασίλης Διαμαντάκης,  ο διαχειριστής των "Σιδηροδρομικών Νέων" κ. Χρήστος Γιαννακίδης, ο κ. Στέφανος Αγιάσογλου και ο κ. Ευάγγελος Χρόνης. 
Οι υπεύθυνοι διοργάνωσης της τελετής.
 "Σιδηροδρομικά Νέα"