Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

ΤΡΑΙΝΟ-ΤΑΞΙ και στην Αθήνα! Από το τρένο στο σπίτι σας!

  Η υπηρεσία ΤΡΑΙΝΟΤΑΞΙ της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ξεκίνησε τώρα πιλοτικά να παρέχεται και στην Αθήνα, σε συνεργασία με τη πρώτη εταιρία ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ “ΚΟΣΜΟΣ 18300” που ανταποκρίθηκε σε σχετική πρόσκληση ενδιαφέροντος.

  Η υπηρεσία αυτή προσφέρει σειρά παροχών χωρίς πρόσθετες επιβαρύνσεις για τον επιβάτη που επιλεγεί τη συνδυασμένη μετακίνηση τραίνου και ταξί για να μεταβεί στον προορισμό του.
  Ειδικότερα, το ταξί δεν το περιμένεις, αλλά σε περιμένει, δεν προβλέπει έξτρα χρεώσεις για ραντεβού και αποσκευές, διασφαλίζει σταθερή χρέωση ανεξάρτητα από τη κίνησης στους δρόμους της πόλης.
  Για την Αθήνα, οι επιβάτες που ταξιδεύουν από την πρωτεύουσα (Σταθμός Λαρίσης), μπορούνε να μεταβούν με ταξί από το σπίτι τους μέχρι το σιδηροδρομικό σταθμό, ενώ για όσους έχουν προορισμό το σιδηροδρομικό σταθμό Αθήνας το ταξί μπορεί να τους περιμένει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο για να τους μεταφέρει άμεσα και χωρίς ταλαιπωρία στη περιοχή που επιθυμούν.
  Για την παροχή της υπηρεσίας ο επιβάτης λαμβάνει ένα εισιτήριο τραίνου που συνοδεύεται από κουπόνι ταξί, το οποίο έχει εκδώσει από πριν (στα σημεία πώλησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ή μέσω διαδικτύου ) και γνωρίζει εκ των προτέρων το ακριβές κόστος της διαδρομής που θα πραγματοποιήσει.
  Η υπηρεσία ΤΡΑΙΝΟΤΑΞΙ παρέχεται δωρεάν από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ προς όφελος των επιβατών και δεν μεσολαβεί καμία οικονομική αντιπαροχή στην συνεργασία της με τις ενδιαφερόμενες εταιρίες ταξί.
  Το κόστος για τη χρήση της υπηρεσίας ΤΡΑΙΝΟΤΑΞΙ είναι διαβαθμισμένο σε ζώνες, στις οποίες έχει χωριστεί το Λεκανοπέδιο Αττικής και οι ζώνες αυτές είναι αποτυπωμένες σε χάρτη, για τη διευκόλυνση των επιβατών.
  Η υπηρεσία ΤΡΑΙΝΟΤΑΞΙ εκτός από την Αθήνα παρέχεται ήδη στη Θεσσαλονίκη, το Βόλο, την Ξάνθη , τη Λάρισα, την Κατερίνη και την Έδεσσα.
  Τα ραδιοταξί με τα οποία συνεργάζεται η ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε όλες τις πόλεις, επελέγησαν κατόπιν πρόσκλησης ενδιαφέροντος και τηρούν τις αυστηρές προϋποθέσεις ασφάλειας και αξιοπιστίας για την μετακίνηση των επιβατών που έθεσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Πηγή: imerisia.gr