Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Η.Π.Α: Άντρας, σώζει συνάνθρωπό του από τις γραμμές του μετρό, στην Φιλαδέλφεια!!! Δείτε το βίντεο!!!

  Λένε ότι η ζωή στις μεγάλες πόλεις μας έχει κάνει αδιάφορους στον πόνο του άλλου και κλεισμένους στους εαυτούς μας. Είναι όμως σε στιγμές όπως αυτή που θα δείτε στο βίντεο, που συνειδητοποιούμε-ευτυχώς-ότι ανθρωπότητα είναι ακόμα ικανή για καλές πράξεις.
  Όταν, λοιπόν, ένας άνδρας παραπάτησε και έπεσε στις ράγες του μετρό της Φιλαδέλφειας και οι γύρω του απομακρύνθηκαν πανικόβλητοι και τρομαγμένοι, ένας «καλός Σαμαρείτης» πήδηξε χωρίς δεύτερη σκέψη και αυτός στις ράγες για να τον σώσει.
  Στο βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, βλέπουμε τον Alfred McNamee να παραπατάει και τελικά να πέφτει και στη συνέχεια τον 28χρονο Charles Collins να τρέχει για να τον τραβήξει έξω.
  Ο Collins χτύπησε ελαφρά στο πόδι, αλλά τα τραύματα του McNamee είναι πιο σοβαρά. Λόγω της απότομης και μεγάλης πτώσης έσπασε την πλάτη, το γόνατο και μερικά πλευρά του, ενώ έπαθε και ρήξη σπλήνας, για την οποία ίσως χρειαστεί να υποβληθεί σε εγχείρηση.
  Ο Collins, ο οποίος επισκέφθηκε τον -τυχερό μέσα στην ατυχία του – άνδρα στο νοσοκομείο, δεν δέχεται να αποκαλέσει τον εαυτό του ήρωα: «Όχι δεν είμαι ήρωας, οι άνθρωποι κάνουν τα ίδια» δήλωσε.


Πηγή: huffingtonpost.gr