Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Εκλογές διακήρυξε, η Πανελλήνια Ένωση Σταθμαρχών Ο.Σ.Ε.

   Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης μας που συνεδρίασε στις 31/3/2015 αποφάσισε ομόφωνα και σύμφωνα και με τις διατάξεις του άρθρου 15 του Καταστατικού μας, να προκηρύξει τη διεξαγωγή ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ για την εκλογή των οργάνων όπως προβλέπονται, για τις 11 και 12/5/2015 ημέρες ΔΕΥΤΕΡΑ και ΤΡΙΤΗ αντίστοιχα.
   Οι Αρχαιρεσίες θα διενεργηθούν από Τοπικές Εφορευτικές Επιτροπές, σύμφωνα με το πρόγραμμα που η κάθε μία εγκαίρως θα γνωστοποιήσει.
  Σας κάνουμε γνωστό ότι σύμφωνα με το Καταστατικό, οι αιτήσεις υποψηφιοτήτων των συναδέλφων που επιθυμούν να διεκδικήσουν την εκλογή τους σε οποιοδήποτε όργανο ,όπως και η εγγραφή συναδέλφων στο σωματείο της Π.Ε.Σ.ΟΣΕ, πρέπει να έχουν υποβληθεί προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας το αργότερο μέχρι την ΔΕΥΤΕΡΑ 20/4/2015 και ώρα 16.00’ στο γραφείο μας. (Κάνιγγος 6, 1ος όροφος).
  Επισημαίνουμε ότι καμία αίτηση υποψηφιότητας και εγγραφής στο μητρώο μελών δεν θα παραληφθεί μετά τη συγκεκριμένη ημέρα (ΔΕΥΤΕΡΑ 20/4/2015 και ώρα 16.00’) όπως ρητά ορίζει το Καταστατικό.
  Σε μία από τις κρισιμότερες περιόδους για τον σιδηρόδρομο, καλούμε όλους τους συναδέλφους να πάρουν μαζικά μέρος στις εκλογές του σωματείου μας.

ΔΩΣΤΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΣΤΑΘΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟ

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΠΕΣΟΣΕ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΣΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ      ΜΠΟΥΡΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ