Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω τραμ, για τους εκδρομείς του Πάσχα.


 Ενόψει των εορτών του Πάσχα και στο πλαίσιο ενημέρωσης των πολιτών, οι οποίοι πρόκειται να μετακινηθούν οδικώς σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας επισημαίνονται τα σημεία του Εθνικού και Βασικού οδικού δικτύου, όπου πραγματοποιούνται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω εκτελούμενων έργων.
  Στην Λεωφόρος Ποσειδώνος - Μ. Ασίας, στο τμήμα της από το ύψος του Σταθμού ΗΣΑΠ Νέου Φαλήρου έως και την αερογέφυρα της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από δύο λωρίδες κυκλοφορίας, λόγω εκτέλεσης εργασιών κατασκευής τροχιοδρόμου (τραμ). 
  Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις αρμόδιες Υπηρεσίες Τροχαίας λαμβάνονται τα απαιτούμενα μέτρα για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας. Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα σημεία των έργων, να συμμορφώνονται με την υπάρχουσα οδική σήμανση και τις υποδείξεις των τροχονόμων, ενώ για την αποφυγή κυκλοφοριακής συμφόρησης και καθυστερήσεων, μπορούν να χρησιμοποιούν εναλλακτικές διαδρομές ή να εκκινούν νωρίτερα


Πηγή: zougla.gr
Επιμέλεια: "Σιδηροδρομικά Νέα"