Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Αγγλία: Είχαν κρύψει κοκαΐνη στο σουτιέν της, για να την περάσουν και με το τρένο!

  Η 47χρονη Νόλα Γουίλιαμς, συνελήφθη μαζί με το συνεργό της Ρέιμοντ Γκούντισον, καθώς προσπαθούσαν να εισάγουν παράνομα κοκαΐνη στη Βρετανία.
  Το ζεύγος, αρχικά, είχε καταφέρει να περάσει παράνομα τα ναρκωτικά από το αεροδρόμιο της Τζαμάικα και να τα φέρει μέχρι το αεροδρόμιο του Γκάτγουικ στην Αγγλία. Όμως όταν προσπάθησαν να επιβιβαστούν σε τρένο, αναγκάστηκαν να περάσουν από έλεγχο. Εξονυχιστικός όσο γινόταν, ο έλεγχος αποκάλυψε πως το μεγάλο νούμερο στηθόδεσμου που χρησιμοποιούσε η 47χρονη, δεν ήταν για τη μεγάλη της προίκα, αλλά για περίπου 1 κιλό κοκαΐνη, σε πακέτα, αξίας πάνω από 125.000 ευρώ.
  Η περεταίρω έρευνα αποκάλυψε, όμως, πως η Γουίλιαμς είχε χρησιμοποιηθεί από τον Γκούντισον, για να εισάγει παράνομα στη χώρα τα ναρκωτικά, καθώς ο ίδιος έχει εμπλακεί και στο παρελθόν σε παράνομη διακίνηση ναρκωτικών και έχει φυλακιστεί. Παρά το γεγονός πως και οι δυο τους φυλακίστηκαν με εγγύηση, ο Γκούντισον βγήκε και εγκατέλειψε τη Βρετανία, ενώ η Γουίλιαμς, παρέμεινε να παλεύει στο δικαστήριο προσπαθώντας να αποδείξει πως χρησιμοποιήθηκε από καρτέλ human trafficking.

Πηγή: politis-news.com