Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

«Κερματοφάγες» θυρίδες αποσκευών, στο Σ.Σ Θεσσαλονίκης!!!

  Το είδαμε και αυτό. Οι θυρίδες φύλαξης αποσκευών στον σιδηροδρομικό σταθμό Θεσσαλονίκης, που πρόσφατα ξεκίνησαν την επαναλειτουργία τους, άρχισαν να δημιουργούν προβλήματα στις παρεχόμενες υπηρεσίες τους.
 Πολίτες που θέλησαν να χρησιμοποιήσουν τις θυρίδες για την φύλαξη των αποσκευών τους, διαπίστωσαν ότι τους έτρωγαν τα κέρματα, όταν τα έριχναν στην ειδική κερματοθήκη.

  Όπως πληροφορηθήκαμε, το τελευταίο διάστημα, σε ορισμένες περιπτώσεις, οι θυρίδες «τρώνε» είτε κέρματα των δυο ευρώ είτε του ενός ευρώ, χωρίς να προσφέρουν υπηρεσίες. Έτσι οι πολίτες αναζητούν νέες θυρίδες, αν υπάρχουν κενές, προκειμένου να εξυπηρετηθούν. Τέσσερις από τις θυρίδες αποσκευών τέθηκαν εκτός λειτουργίας τις τελευταίες ήμερες. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ πρέπει να επιλύσει το πρόβλημα σε συνεργασία με την εταιρία διαχείρισης των θυρίδων, ώστε να σταματήσει αυτή κατάσταση, ιδιαιτέρα τώρα που άρχισε η τουριστική περίοδος. Θα πρέπει να σημειώσουμε, ότι οι θυρίδες φύλαξης αποσκευών προσφέρουν σημαντικό έργο στην εξυπηρέτηση των πολιτών που επισκέπτονται την Θεσσαλονίκη και αυτό έγινε αντιληπτό κατά την περίοδο που οι θυρίδες παρέμειναν κλειστές για μεγάλο χρονικό διάστημα. Επίσης η ΤΡΑΙΝΟΣΕ πρέπει να ορίσει σημείο αναφοράς, έτσι ώστε οι πολίτες που θα αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα, να γνωρίζουν που θα πρέπει να απευθύνονται, πέρα από τη τηλεφωνική επικοινωνία με την εταιρία διαχείρισης.


Τι πρέπει να γνωρίζουν οι χρήστες των θυρίδων φύλαξης αποσκευών. Δείτε την σχετική ανακοίνωση.

"Σιδηροδρομικά Νέα"