Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

44 χρονος, δίνει μάχη για την ζωή, μετά από μαχαιριές Χούλιγκαν, σε σιδηροδρομικό σταθμό.

  Η αναμέτρηση της Γουλβς με τη Γουότφορντ βάφτηκε με αίμα. Όχι μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά σ'έναν σιδηροδρομικό σταθμό, όταν ο 44χρονος Νίκι Κρους έπεσε σε ενέδρα οπαδών της Γουλβς, οι οποίοι τον μαχαίρωσαν και τον άφησαν αβοήθητο. Ωστόσο η αντίδραση αστυνομίας και κοινωνίας ήταν άμεση.
  Την ώρα που ο 44χρονος φίλαθλος της Γουότφορντ εξακολουθεί να δίνει μάχη για τη ζωή του, οι οπαδοί της Γουλβς δημιούργησαν από την πρώτη κιόλας ημέρας μια ιστοσελίδα με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την οικογένεια του Κρους αλλά και τα έξοδα της νοσηλείας του. Μέσω ανακοίνωσής τους καταδίκασαν το γεγονός ενώ ήδη ένας 18χρονος συνελήφθη με την αστυνομία να συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό των άλλων δραστών. Μέσα σε τέσσερις μέρες, οι φίλοι της Γουλβς κατάφεραν να συγκεντρώσουν περίπου 25.000 ευρώ ενώ η προσπάθεια για να αυξηθεί το ποσό συνεχίζεται.
  Η αστυνομία μάλιστα έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το συμβάν μέσω του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης και σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο υπάρχει η αισιοδοξία ότι μέσα από τις καταθέσεις μαρτύρων θα βρεθούν και οι υπόλοιποι, οι οποίοι μετείχαν στα επεισόδια.


Πηγή: iefimerida.gr