Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Υπεραιωνόβιος ταξιδεύει 1.800 χλμ με το τρένο, για να δει την ομάδα του!!!

Σπαρτάκ Μόσχας : Ο υπεραιωνόβιος …μακρινός  οπαδός παρών στο ντέρμπι με την Ντιναμό (photos) | onsports.gr  Ανταποκρίθηκε παρά το εξαιρετικά προχωρημένο της ηλικίας του και το τεράστιο ταξίδι στην πρόσκληση και έδωσε το «παρών» στο ντέρμπι της λατρεμένης του Σπαρτάκ Μόσχας με την συμπολίτισσα Ντιναμό ο Ότο Φίσερ αποδεικνύοντας πόσο την έχει στην καρδιά του.
   Ο γηραιότερος οπαδός της Σπαρτάκ, ταξίδεψε 1.800 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του στα Ουράλια όρη προκειμένου να δει από κοντά την αναμέτρηση της αγαπημένης του ομάδας με την Ντιναμό. 
   Γεννημένος το 1913 στο Σαράτοφ της Ρωσίας είναι κατά εννιά χρόνια μεγαλύτερος από την ομάδα της ρωσικής πρωτεύουσας και σε ηλικία 102 χρόνων αποτελεί τον γηραιότερο και έναν από τους πιο φανατικούς φιλάθλους της.
30718 1
  Και το απέδειξε περίτρανα καθώς αποφάσισε να φύγει από το σπίτι του στα Ουράλια όρη και την πόλη Κοπέισκ στην περιοχή Τσελιαμπίνσκ και να διανύσει 1.800 χιλιόμετρα με το τρένο προκειμένου να δει από μοσχοβίτικο ντέρμπι όντας μάλιστα αυτός που έδωσε το εναρκτήριο του λάκτισμα.
  Ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του σωματείου παραδεχόμενος σε δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα του στο διαδίκτυο ότι στη διάρκεια του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου ζούσε στη Μόσχα πολύ κοντά στο στάδιο της Σπαρτάκ που τότε ονομαζόταν Πισκεβίκι.
fischer3
Τελικά είδε να επικρατεί 1-0 της Ντιναμό πανηγυρίζοντας σαν μικρό παιδί.

Πηγή: onsports.gr