Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Αγγλία: Συνελήφθη και ένας 13 χρονος, για την υπόθεση του 44 χρονου οπαδού σε Σ.Σ.

 Ένας 13χρονος συνελήφθη από τη βρετανική αστυνομία, μετά την σύλληψη ενός 18 χρονου, για τον άγριο ξυλοδαρμό ενός 44χρονου οπαδού της Γουότφορντ.

 Το ταξίδι του 44χρονου Νικ Κρούις στο Γουλβερχάμπτον για να παρακολουθήσει την ομάδα του, τη Γουότφορντ να φέρνει ισοπαλία 2-2 με τη Γουλβς, εξελίχθηκε σε εφιάλτη.
 Ο Κρούις, πατέρας δύο παιδιών, δέχθηκε επίθεση από αγνώστους την ώρα που περπατούσε για να πάρει το τρένο μετά το τέλος του αγώνα. Οι δράστες του έβαλαν τρικλοποδιά και τον χτύπησαν στο κεφάλι. Ο Κρούις νοσηλεύεται σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση. Η τοπική αστυνομία προχώρησε σε δύο συλλήψεις, ενός 18χρονου και ενός 13χρονου! Οι δύο ύποπτοι αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση μέχρι τον Απρίλιο.
  Η έρευνα συνεχίζεται με τον επιθεωρητή Τόνι Νάιλορ να απευθύνει έκκληση προς τους κατοίκους της περιοχής να καταθέσουν στην αστυνομία. Είναι πεπεισμένος πως υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες. Δύο τοπικές εφημερίδες προσφέρουν αμοιβή 1.000 λιρών η καθεμιά σε όποιον έχει να δώσει πληροφορίες για την επίθεση στον 44χρονο Κρούις.
  Το θύμα δεν έχει καταθέσει ακόμη. Οπαδός της Γουλβς ξεκίνησε να συγκεντρώνει χρήματα για τα νοσήλεια του Κρούις και ήδη έχον συγκεντρωθεί 27.500 λίρες.

Πηγή: sport24.gr,  Guardian