Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Ρωσία. Άντρας από την Σιβηρία γαντζωμένος σε κινούμενο τρένο, κόβει δρόμο!!!

 Εικοσιτριάχρονος  άντρας στην περιοχή του Kemerovo πραγματοποίησε το ταξίδι της ζωής του, μέσα από μια μη συνετή επιλογή του, να ταξιδεύσει για 2.5 ώρες, προσκολλημένος κάτω από ένα βαγόνι εμπορικού τρένου! Η αστυνομία είπε, πως ο άντρας κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα μπύρας, πριν επιχειρήσει το παράτολμο ταξίδι του. 
 Το παλτό του, σκάλωσε στο κάτω μέρος του βαγονιού όταν το τρένο άρχισε να κινείται, με τον άντρα απλά να γαντζώνεται με την σειρά του, για 2.5 ώρες στο βαγόνι μέχρι την επόμενη στάση. 
 Η αστυνομία λέει, ότι όταν το τρένο σταμάτησε, ο 23χρονος κατέρρευσε πέφτοντας μέσα στο χιόνι. Παρόλα αυτά η περιπέτειά του δεν σταμάτησε εκεί, αφού προσπάθησε να γυρίσει πίσω στο σπίτι του, τηλεφωνώντας παράλληλα στους συγγενείς του, λέγοντας τους ότι έχει χαθεί. Η αστυνομία βρήκε τελικά τον 23χρονο, ύστερα από τηλεφώνημα του θείου του. Ο νεαρός τώρα, αντιμετωπίζει κατηγορίες για παραβίαση των κανόνων ασφαλείας .   Ευτυχώς για καλή του τύχη, ο καιρός ήταν θερμότερος από άλλες μέρες, γλυτώνοντάς τον από θάνατο ψύχους.  

Πηγή: "Σιδηροδρομικά Νέα"