Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Στην Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου οι αποζημιώσεις των μεταταγμένων συνταξιούχων σιδηροδρομικών.

Στην ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου έχει παραπέφτει το θέμα των αποζημιώσεων στους μεταταγμένους συνταξιούχους σιδηροδρομικούς μετά από τις διαφοροποιημένες αποφάσεις που εξέδωσαν οι κατά τόπους πάρεδροι του Εκλεκτικού Συνεδρίου. Η Ολομέλεια καλείται να αποδώσει δικαιοσύνη και να περιφρουρήσει το κύρος της έναντι αυτής της μερίδας των πολιτών που τόσο πολύ εχει αδικηθεί, αλλά και να δικαίωση την αποστολή της. Είναι αδιανόητο σε μια Δημοκρατική πολιτεία να υπάρχουν φαινόμενα κατάφωρης αδικίας μεταξύ των πολιτών. Είναι αδιανόητο να διαχωρίζονται πολίτες σε δικαιούμενους και μη δικαιούμενους αποζημιώσεων όταν και οι δυο κατηγορίες προέρχονται από την ιδία αφετηρία. Πόσο ακόμη οι μεταταγμένοι σιδηροδρομικοί θα πληρώνουν τις αμαρτίες των πολιτικών επιλογών των κομμάτων; Ως πότε; Τελευταία ελπίδα που τους έχει απομείνει είναι η απόφαση της Ολομέλειας του Εκλεκτικού Συνεδρίου. Η οργή και η αγανάκτηση που τους κατέχει ,θεωρούμε, ότι είναι δικαιολογημένη. ..
Επειδή το θέμα έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στους μεταταγμένους συνταξιούχους σιδηροδρομικούς θα το παρακολουθούμε και ότι νεότερο θα το αναρτήσουμε
Όπως πληροφορούμεθα το Σωματείο των συνταξιούχων σιδηροδρομικών Θεσσαλονίκης  «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ»  θα ξεκινήσει σύντομα μια προσπάθεια ενημέρωσης των βουλευτών των κομμάτων πάνω σε αυτό θέμα ώστε να τους καταστήσει κοινωνούς του  μεγάλου προβλήματος που βιώνει αυτή η ομάδα πολιτών. 


Χρήστος Γιαννακίδης