Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Ελληνοαμερικάνος παντρεύτηκε σε βαγόνι τρένου στη Νέα Υόρκη. Δείτε το βίντεο

Ο Έκτορας Ηρακλειώτης αποφάσισε να ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης με την αγαπημένη του μέσα σε τρένο που διέσχιζε τη γέφυρα του Μανχάταν

Θέμα σε ολόκληρη τη Νέα Υόρκη έγινε ένας Ελληνοαμερικανός, που επέλεξε να παντρευτεί την αγαπημένη του στο βαγόνι του τρένου Ν! Διαβάστε για τον Έκτορα Ηρακλειώτη και την αγαπημένη του Τατιάνα, οι οποίοι άφησαν άναυδους τους επιβάτες της διαδρομής από Αστόρια προς Μανχάτταν.
Οι Έλληνες της Νέας Υόρκης περνούν πολλές ώρες στο τρένο Ν. Ποιος θα περίμενε όμως ότι θα έφταναν σε σημείο ακόμη και να παντρευτούν στα βαγόνια του; Κι όμως, ένας 26χρονος το τόλμησε.
Ο λόγος για τον Έκτορα Ηρακλειώτη, ο οποίος έδωσε όρκο αιώνιας αγάπης με την αγαπημένη του, Τατιάνα Σάντλερ, στον δρόμο από Αστόρια προς Μανχάτταν! 
Η απίστευτη σκηνή άφησε άναυδους τους παρευρισκόμενους, αφού είδαν ξαφνικά τον Ελληνοαμερικάνο ντυμένο γαμπρό, με τον κουμπάρο του, να ανακοινώνει ότι... σε 20 λεπτά παντρεύεται. 
Τότε, στην 36η οδό επιβιβάστηκε η νύφη και ακολούθησε...το τελετουργικό. Μιλώντας στη New York Daily News, απ’ όπου και οι φωτογραφίες, ο Ηρακλειώτης δήλωσε πως ο γάμος ήταν επιστέγασμα των στιγμών που έχουν περάσει μαζί στο τρένο Ν: ερωτικές εξομολογήσεις, αστεία και τσακωμοί.



Ελευθέριος Σαββίδης
news247 

 newgreektv.com