Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Συγκλονιστικές στιγμές έζησε αρκούδα όταν βρέθηκε στην πορεία τρένου, ενώ οι μηχανοδηγοί το διασκέδαζαν...Αξίζει να δείτε το βίντεο

Εξετάζεται αν το πλήρωμα του τρένου έπραξε τα νόμιμα αναφέρει ο εισαγγελέας


Πολύ δύσκολες στιγμές πέρασε αρκούδα όταν βρέθηκε στην πορεία του τρένου και αντί οι μηχανοδηγοί της αμαξοστοιχίας να κόψουν ταχύτητα, εκείνοι επιτάχυναν, αναγκάζοντας την αρκούδα να εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες της τρέχοντας για να γλυτώσει, αλλά δεν τα κατάφερε.
Το τρένο την έφτασε και εκεί που θεωρήθηκε ότι το τρένο πέρασε από πάνω της , ο εκχιονιστήρας της μηχανής την έβγαλε εκτός γραμμών, επέζησε, φέροντας μόνο ελαφρά τραύματα. Στο σημείο έφτασαν άνδρες της αστυνομίας όπου πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες στο ζώο. Το περιστατικό που συνέβη στη ρωσική πόλη της Σιβηρίας Norilsk καταγράφηκε από κάμερα της μηχανής του τρένου.

Σύμφωνα με το γραφείο του Δυτικής Σιβηρίας Μεταφορών ο Εισαγγελέας διέταξε ερεύνα για το περιστατικό για να διαπιστωθεί αν οι μηχανοδηγοί έπραξαν τα νόμιμα. 

«Λυπούμαστε για ότι συνέβη στην αρκούδα αλλά εμείς θα ερευνήσουμε αν το πλήρωμα του τρένου έπραξε όλες τις ενέργειες που απαιτούνται σε αυτές τις περιπτώσεις. Δεν μπορούμε να αφήσουμε αυτό το βίντεο χωρίς να το ερευνήσουμε.» είπε ο βοηθός εισαγγελέα.
Οι μηχανοδηγοί αν κριθούν ένοχοι κινδυνεύουν με δυο χρόνια φυλάκιση. Ευτυχώς για αυτούς που η αρκούδα είναι ζωντανή.