Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Έκλεψαν μεταλλικά αντικείμενα από περιφραγμένο χώρο του ΟΣΕ

Συνελήφθησαν νωρίς το πρωί της Παρασκευής στην ευρύτερη περιοχή της Λιβαδειάς από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας ένας 57χρονος Έλληνας και δύο υπήκοοι Ρουμανίας, ηλικίας 44 και 42 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής και διατάραξη της ασφάλειας των σιδηροδρόμων. 

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο διενέργειας περιπολιών και ελέγχων με σκοπό την αποτροπή διάπραξης παραβατικών συμπεριφορών και ειδικότερα την πρόληψη και καταστολή περιπτώσεων κλοπών, εντόπισαν χθες επί της παλαιάς εθνικής οδού Λαμίας - Λιβαδειάς ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, έμφορτο με μεταλλικά αντικείμενα, στο οποίο επέβαιναν οι τρεις κατηγορούμενοι. 

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι τα ανωτέρω μεταλλικά αντικείμενα και συγκεκριμένα 22 μεταλλικοί σωλήνες και 9 μεταλλικές βάσεις, αποτελούν προϊόντα κλοπής, η οποία είχε διαπραχθεί από περιφραγμένο αποθηκευτικό χώρο του Ο.Σ.Ε. στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας. 

Τα μεταλλικά αντικείμενα κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς, αναγνωρίστηκαν από αρμόδιους υπαλλήλους του Ο.Σ.Ε. και φυλάσσονται προκειμένου να αποδοθούν νομότυπα. Επιπλέον, κατασχέθηκε και το προαναφερόμενο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 57χρονου, ως μέσο μεταφοράς προϊόντων κλοπής. 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν το Σάββατο στον εισαγγελέα πρωτοδικών Λαμίας και παραπέμφθηκαν για να απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή.

zougla.gr