Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Απίστευτη τραγωδία: Είδε τη μητέρα της να παρασύρεται από τρένο!

Ένας τραγικός θάνατος στην μακρινή Μπαγκόγκ έχει συγκλονήσει την κοινωνία στο Ηράκλειο, καθώς οι προεκτάσεις του φθάνουν ως και την Κρήτη.

Η τραγική ιστορία αφορά μαι διπλωματική υπάλληλο ηλικίας περίπου 50 ετών, η οποία βρήκε μοιραίο και αιφνίδιο θάνατο όταν παρασύρθηκε από τρένο, σύμφωνα με μεγάλα ειδησεογραφικά sites στο εξωτερικό.
Το τραγικότερο όλων, η άτυχη γυναίκα παρασύρθηκε από το τρένο μπροστά στα μάτια της 30χρονης κόρης της που ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια στο Ηράκλειο.

Την περιπέτεια της 30χρονης και τον αδόκιτο χαμό της μητέρας της φέρνει στο φως σήμερα η εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ, που παρουσιάζει αναλυτικά το ρεπορτάζ!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την εφημερίδα η περίπου 30 ετών κοπέλα που έχει έρθει στο Ηράκλειο τα τελευταία χρόνια και εργάζεται σε γνωστό μπαρ σε κεντρικό σημείο της πόλης, είχε πάει στην Μπανκγκοκ μαζί με τον Ηρακλειώτη φίλο της, προκειμένου να συναντηθεί με την αγαπημένη μητέρα της και να μείνουν για ένα μήνα όλοι μαζί οικογενειακώς.

Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η τραγωδία δεν έχουν γίνει γνωστές.

Η θλιβερή περιπέτεια της 30χρονης έχει συγκλονίσει τους φίλους της, οι οποίοι προσπαθούν να μάθουν για την κατάσταση της υγείας της, περιμένοντας της με αγωνία να επιστρέψει στην Ελλάδα και στο Ηράκλειο.

prismanews.gr