Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

ΤΑΙΠΕΔ: Αναζητεί ανεξάρτητο αποτιμητή για ΤΡΑΙΝΟΣΕ και Rosco

Διεθνής διαγωνισμός με προθεσμία τη 17η Νοεμβρίου

Το ΤΑΙΠΕΔ αναζητεί εξειδικευμένες εταιρίες με εμπειρία στα logistics και τις μεταφορές και τις υποδομές και την συντήρηση 
Δύο διεθνείς διαγωνισμούς για την πρόσληψη ανεξάρτητου αποτιμητή για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και την Ελληνική Εταιρεία Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού (ΕΕΣΣΤΥ), γνωστότερη ως Rosco, προκήρυξε το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ).
Οι αποτιμητές θα κληθούν να πραγματοποιήσουν ανεξάρτητη εκτίμηση τόσο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ όσο και της Rosco, σε συνεργασία με τους συμβούλους τους ΤΑΙΠΕΔ, στο πλαίσιο της ιδιωτικοποίησης των δύο εταιρειών.
Η προθεσμία για την παράδοση της έκθεσης αποτίμησης θα είναι πέντε εβδομάδες από την υπογραφή της σύμβασης κατά μέγιστον, ενώ ο προϋπολογισμός για κάθε διαγωνισμό είναι 90.000 ευρώ.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν εξειδικευμένες εταιρίες με εμπειρία στα logistics και τις μεταφορές σε ό,τι αφορά την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και τις υποδομές και την συντήρηση σε ό,τι αφορά την ΕΕΣΣΤΥ. Μεταξύ άλλων, θα πρέπει επίσης, να έχουν προηγούμενη σχετική εμπειρία τα τελευταία πέντε χρόνια. Η προθεσμία κατάθεσης προσφοράς είναι η 17η Νοεμβρίου.

Αχιλλέα Χεκίμογλου
ΤΟ ΒΗΜΑ