Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Ανακοίνωση της συνδικαλιστικής παράταξης των μηχανοδηγών του ΟΣΕ "Συνεργασία"

"Δεν μπορεί να είναι αλήθεια ;
Συναδέλφισσες - συνάδελφοι
Αφού 45 μηχανοδηγοί εκδιώχθηκαν από τον σιδηρόδρομο με την μέθοδο των μετατάξεων τώρα επιχειρούν να φέρουν από την πίσω πόρτα "ΣΚΛΑΒΟΥΣ " με μπλοκάκι και μάλιστα ανθρώπους που στο παρελθόν εγκατέλειψαν θέσεις για τις οποίες όλοι έχουμε παρακαλέσει .
Αντί να προκηρύξουν χθες προσλήψεις ανακινούν θέματα που έχουν περάσει στο ΠΑΡΕΛΘΟΝ...
Τι λέει η πλειοψηφία της Π.Ε.Π.Ε για την συγκυρία όταν όλοι γνωρίζουμε ότι μέχρι τέλος του χρόνου θα απολυθούν 5.500 υπάλληλοι από τον δημόσιο τομέα.
Αντί να επιβάλουμε να ανέβουν με προσλήψεις τα παιδιά του ελληνικού λαού στις αμαξοστοιχίες ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα συναινέσουμε να έρθουν δίπλα μας κάποιοι που θα κλέβουν ένσημα από ανέργους νέους ανθρώπους ;

Η παρανομία έγινε πρακτική από την διοίκηση ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Πληροφορούμαστε ότι :

η Δ Ι Κ Α Μ συνεχίζει την βιομηχανία τοποθετήσεων αντί της προκυριξης θέσεων για προαγωγές που αφορούν κενές οργανικές θέσεις.
Τι λένε οι νομικοί σύμβουλοι που χρησιμοποιεί κατα κόρον η πλειοψηφία του σωματείου μας ;
Ειναι νόμιμες οι προφορικές τοποθέτησης ´ρουσφετιά" οταν μάλιστα η πλειοψηφία της Π Ε Π Ε γνωρίζει ότι η πλήρωση θέσεων δεν εχει μόνιμη ένοια και φυσικά δεν δεσμευη την επόμενη διοίκηση .
Γιατι δέχονται την εμπλοκή των συναδέλφων στο πολιτικό παιχνίδι των συνδικαλιστικών παρατάξεων
Εμείς λέμε καθαρά προκυριξη θέσεων για προαγωγές όπου προβλέπει το οργανόγραμμα που ισχύει , όλες οι άλλες λύσεις δημιουργούν ΠΡΟΑΠΕΤΟΥΜΕΝΑ...!


"ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ"