Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Το τρένο της μεγάλης …υπομονής!

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΝΟΣΗΛΙΑ


Από το 2010 (!) περιμένουν λύση, για την πληρωμή των ιατροφαρμακευτικών δαπανών τους, οι συνταξιούχοι Θεσσαλοί σιδηροδρομικοί.
Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Συνταξιούχων Λαρισαίων Σιδηροδρομικών «Ο Άγιος Φίλιππος», απευθύνεται, για μία ακόμα φορά, στον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ κ. Δημ. Κοντό και τη διοίκηση του Οργανισμού, αναφέροντας και τα εξής:
"Με την κατάργηση τον Οκτώβριο του 2010 του Γραφείου Πληρωμής Δαπανών Λάρισας στους συνταξιούχους αδικαιολόγητα, άσκοπα, πρόχειρα και άδικα από τον ΟΣΕ και της εν συνεχεία ένταξης του ΤΑΥΤΕΚΩ στον ΕΟΠΥΥ, πολλές δαπάνες, αφού έμειναν απλήρωτες περιπλανώμενες ανά την Ελλάδα (Αθήνα, Πάτρα, Γιάννενα, Ηράκλειο, Κομοτηνή κλπ) για πληκτρολόγηση, κατέληξαν τελικά τον Σεπτέμβριο του 2013 να μεταφερθούν στη Θεσσαλονίκη, να πληκτρολογηθούν και να είναι έτοιμες προς πληρωμή. Σύμφωνα με την απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών ενεκρίθη στον ΕΟΠΥΥ το ποσό των 250 εκατ. ευρώ για την πληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών καταβάλλοντας προσπάθεια για την κατά το δυνατόν έγκαιρη αποπληρωμή των οφειλών του σε παρόχους και προμηθευτές του. Επειδή στόχος σας είναι η έγκαιρη αποπληρωμή, παρακαλούμε όπως δώσετε λύση και στην πληρωμή των ιατροφαρμακευτικών δαπανών των ταλαιπωρημένων ηλικιωμένων συνταξιούχων Θεσσαλών σιδηροδρομικών, οι οποίοι από το 2010 περιμένουν την πληρωμή των, καθότι δεν αντέχουν άλλο."

"Ελευθερία" Λάρισας