Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Τα «Σιδηροδρομικά Νέα» γιορτάζουν, σχεδιάζοντας το μέλλον τους!!!

      Ήταν 20 Νοεμβρίου του 2009, όταν ξεκινούσαμε δειλά-δειλά, την είσοδο μας σε ένα νέο διαφορετικό κόσμο στον τομέα της ενημέρωσης. Ήταν για εμάς το μεγάλο άλμα από την έντυπη έκδοση των «Σιδηροδρομικών Νέων», στην διαδικτυακή της μορφή.
Σήμερα, μετά από πέντε χρόνια, τολμούμε να πούμε ότι «είμαστε ακόμα ζωντανοί» συνεχίζοντας ακάθεκτοι το έργο μας επί της «σκηνής» του Σιδηροδρόμου. Είμαστε ιδιαιτέρα ευτυχής που κατορθώσαμε να προσφέρουμε μέχρι σήμερα, ότι καλύτερο στον τομέα των Σιδηροδρομικών ειδήσεων(συμπεριλαμβάνοντας το Μετρό και το Τραμ), της ψυχαγωγίας, της ενημέρωσης και της επιμόρφωσης . Σε αυτό το ταξίδι υπήρξαν πολλές δυσκολίες και άσχημες στιγμές. Όλα αυτά όμως υπερνικήθηκαν γιατί υπερίσχυσαν η αγάπη και το μεράκι. Μαζί μας συνοδοιπόρους σε αυτή την προσπάθεια είχαμε αγαπητοί φίλοι και εσάς τους αναγνώστες μας. Η αποστολή των θεμάτων και των άρθρων σας προς την ιστοσελίδα μας είναι ότι πιο σημαντικό για εμάς. Η υποστήριξη σας μέσα από τα μηνύματά στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο ή τα κοινωνικά δίκτυα με την δική σας και μόνο θέληση είναι κάτι ανεκτίμητο.

Η περίοδος 2015-2016 για τα «Σιδηροδρομικά Νέα» θα είναι μια από τις πιο σημαντικές χρονικά στιγμές στην ιστορία μας. Κόντρα σε όλα, καλούμαστε να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις για το μέλλον μας. Τα προβλήματα υγείας του ιδρυτή-διαχειριστή Χρήστου Γιαννακίδη, οι οικονομικές δαπάνες χωρίς την εισροή εσόδων, η θέληση του συνδιαχειριστή Γιαννακίδη Βασίλη να μείνει στην Ελλάδα συνεχίζοντας το σπουδαίο ιστορικό έργο του πατέρα του, μας έχουν ωθήσει εδώ και καιρό στην σκέψη ότι τα «Σιδηροδρομικά Νέα» πρέπει να περάσουν σε επαγγελματικό επίπεδο μη έχοντας άλλη επιλογή.

Ήδη ο συνδιαχειριστής Γιαννακίδης Βασίλης έχει σχεδιάσει και συνεχίζει να βελτιώνει το business plan των μελλοντικών «Σιδηροδρομικών Νέων» έχοντας ως σημαντικότερο στόχο τα «Σιδηροδρομικά Νέα» να μείνουν δωρεάν για το αναγνωστικό τους κοινό. Αυτό θα μπορέσουμε να το καταφέρουμε, μόνο με την ταυτόχρονη υποστήριξη μεγάλων, μεσαίων και μικρών χορηγιών κύρους, δίνοντας τους την δυνατότητα της προβολής μέσα από υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες.

Γνωρίζουμε ότι εσείς οι φίλοι μας, προέρχεστε από κάθε εργασιακό και επιχειρηματικό επίπεδο. Γνωρίζουμε επίσης ότι η σοβαρότητα και το κύρος της προσπάθειας μας είναι δεδομένη στην συνείδησή σας. Είμαστε σίγουροι, ότι όταν θα πάρουμε αυτές τις κόντρα σε όλα δύσκολες αποφάσεις, την κατάλληλη χρονική στιγμή, θα είστε εκεί για εμάς και εμείς εκεί για εσάς. Γιατί για να δούμε επιτέλους την Ελλάδα να αλλάζει, να δημιουργεί και να μην ξενιτεύει τα παιδιά της, πρέπει επιτέλους να δείξουμε ότι εμείς οι Έλληνες είμαστε μια γροθιά.

Σας ευχαριστούμε για όλα.

    Με εκτίμηση,                                                                                                     Με εκτίμηση,

  Ο διαχειριστής                                                                                                Ο συνδιαχειριστής
Γιαννακίδης Χρήστος                                                                                     Γιαννακίδης Βασίλης