Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Χρόνια Πολλά με συν-μηχανοδηγό

Έχουν περάσει πέντε χρόνια από τότε που ο Χρήστος Γιαννακίδης, όπως είχα γράψει σε παλαιότερο σημείωμα μου, ως έμπειρος μηχανοδηγός της ενημέρωσης των σιδηροδρομικών οδήγησε την αμαξοστοιχία της γνώσης του σε νέους σύγχρονους σταθμούς προκειμένου να μεταδώσει τα φώτα του και σε νεότερους λάτρεις του σιδηρόδρομου.
Στις ηλεκτρονικές ράγες συνεχίζει το ταξίδι του απτόητος, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει στέλνοντας παράλληλα με το ρεπορτάζ και τις ειδήσεις και ένα μήνυμα δυναμικότητας και αποφασιστικότητας. Ο Χρήστος απέδειξε ότι εάν αγαπάς αυτό που κάνεις, οδήγησε στην επιτυχία, στην εκτίμηση και την αναγνώριση του κόσμου, αυτά που κέρδισε ο ίδιος με την δουλειά του.
Στα νέα δρομολόγια του, ο Χρήστος έχει συν-μηχανοδηγό τον Βασίλη, ο οποίος, έχοντας ως θετικό παράδειγμα τον πατέρα του, αποφάσισε να ακολουθήσει το δρόμο της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο. Ευχόμαστε και σ’ αυτόν καλό δρόμο και να ‘ ναι καλοδεχούμενους στους σταθμούς που θα περνά.
Στον πρωτεργάτη Χρήστο Γιαννακίδη και στο έργο του, εύχομαι Χρόνια Πολλά, να είναι υγιής και να συνεχίζει την προσπάθεια.

Φώτης Κουτσαμπάρης
Δημοσιογράφος
20-11-2014