Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Διήμερη εκδρομή με τρένο στην Πελοπόννησο


Διήμερη εκδρομή με τρένο στην Πελοπόννησο, το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Οκτωβρίου, με αφετηρία και κατάληξη την Καλαμάτα, διοργανώνει το Amnizia Railfan Club, με τη χορηγία της Citroen Hellas.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδρομής, το Σάββατο 25 του μήνα, το ΜΑΝ θα αναχωρήσει από την Καλαμάτα, στις 8.30 το πρωί, με προορισμό την Τρίπολη όπου και θα παρατεθεί γεύμα. Στις 3.30 μετά το μεσημέρι θα επιστρέψει με προορισμό τη Μεσσήνη και την Καλαμάτα, όπου οι εκδρομείς θα διανυκτερεύσουν.
Την Κυριακή 26 του μήνα, το ΜΑΝ θα αναχωρήσει από την Καλαμάτα στις 9 το πρωί, με προορισμό την Κυπαρισσία όπου και θα παρατεθεί γεύμα. Στις 3.30 μετά το μεσημέρι θα ξεκινήσει η επιστροφή.
Και τις 2 ημέρες, καθόλη την διάρκεια της διαδρομής, θα πραγματοποιηθούν στάσεις για φωτογράφιση, ενώ δίνεται η δυνατότητα επιβίβασης και αποβίβασης από όλους τους σταθμούς.
Στην ανακοίνωση - πρόσκληση του Amnizia αναφέρεται ότι «λόγω του περιορισμένου αριθμού των διαθέσιμων θέσεων, αν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τις 40, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση. Οσοι δεν κληρωθούν, θα μπουν σε λίστα αναμονής και είναι πιθανόν να κληθούν να συμμετάσχουν μέχρι και μία ημέρα πριν την εκδρομή (24 του μήνα). Θα δοθεί προτεραιότητα στα τακτικά μέλη του forum, τα οποία είναι εγγεγραμμένα σε αυτό περισσότερο από 6 μήνες. Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή σε ανήλικους χωρίς συνοδεία. Η συμμετοχή στην εκδρομή είναι δωρεάν. Οι μετακινήσεις, η διατροφή και η διαμονή βαρύνει τους εκδρομείς».

"Ελευθερία" Καλαμάτας