Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Διαγωνισμός για την ανάληψη συντήρησης των θυρίδων χειραποσκευών στους σταθμούς Θεσσαλονίκης -Αθήνας και Πάτρας

H TΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. διενεργεί διαγωνισμό, σύμφωνα με το άρθρο 8 του Κανονισμού Σύναψης και Εκτέλεσης Συμβάσεων Υπηρεσιών και Μελετών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, με δημοσίευση και καλεί κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο που ενδιαφέρεται να αναλάβει την τακτική επισκευή και συντήρηση των θυρίδων χειραποσκευών στους σταθμούς Θεσσαλονίκης, Αθήνας και Πάτρας ,διάρκειας δύο (2) ετών. 
Κριτήριο κατακύρωσης θα αποτελέσει η χαμηλότερη από οικονομική άποψη προσφορά, δηλ. το χαμηλότερο προσφερθέν ποσοστό (%) επί των καθαρών μηνιαίων εισπράξεων των 138 θυρίδων (Σ.Σ Θεσσαλονίκης 48 θυρίδες-Σ.Σ Αθηνών 51 θυρίδες –Σ.Σ Πάτρας 39 θυρίδες).
Ο επιλεχθείς ως ανάδοχος θα κληθεί κατά την υπογραφή της σύμβασης να καταθέσει εγγυητική επιστολή καλής εκτέλεσης της υπό ανάθεση σύμβασης για ποσό ίσο με 1.000 €. Πληροφορίες σχετικά με το λεπτομερές αντικείμενο του διαγωνισμού, την διαδικασία διενέργειας του διαγωνισμού, τον τρόπο υποβολής των προσφορών, τα περιεχόμενα των φακέλων προσφοράς και τους λοιπούς όρους του διαγωνισμού, περιλαμβάνονται σε αναλυτική πρόσκληση που διατίθεται δωρεάν στους ενδιαφερόμενους από την

Διεύθυνση Προμηθειών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., Οδός Καρόλου 1-3, Αθήνα,

8ος όροφος, γρ. 818

Υπεύθυνος κ. Γιαννάκης, Τηλ. 210 5297918

από την ημέρα της δημοσίευσης της ανακοίνωσης και κάθε εργάσιμη ημέρα και από ώρα 8:00 έως 14:00. Η προθεσμία υποβολής των προσφορών λήγει την 23/10/2014, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00. 


ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.