Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Βόμβα Χρυσοχοΐδη: «Είχα εντολή για απολύσεις στις συγκοινωνίες»

Σε μια δήλωση-βόμβα που θα προκαλέσει πολλές συζητήσεις και αντιδράσεις προχώρησε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλης Χρυσοχοΐδης κατά την επίσκεψή του στο νέο σταθμό του προαστιακού σιδηροδρόμου στον Ταύρο.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το pontiki.gr, ο κ. Χρυσοχοϊδης είπε ότι όταν ανέλαβε τη συγκεκριμένη θέση, πριν από 14 μήνες, είχε την εντολή να απολύσει 900 εργαζόμενους στις αστικές συγκοινωνίες, 500 στον ΟΣΕ και να ακριβύνει τα εισιτήρια.
Αναφορικά με τις ελλείψεις που παρατηρούνται στον νέο σταθμό, όπου δεν έχουν τοποθετηθεί ασανσέρ ή κυλιόμενες σκάλες, ο κ. Χρυσοχοΐδης ανέφερε ότι το πρόβλημα αναμένεται να λυθεί μέσα στους πρώτους μήνες του 2015.
Ωστόσο, προς το παρόν η πρόσβαση στο σταθμό για άτομα περιορισμένης κινητικότητας είναι απαγορευτική, και ιδιαίτερα δύσκολη για τους ηλικιωμένους.
Ο σιδηροδρομικός σταθμός Ταύρου, αποτελεί τμήμα του Προαστιακού σιδηρόδρομου μεταξύ Πειραιά - Αθηνών επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως 2-4 & Κορυτσάς και εκτιμάται πως θα εξυπηρετήσει μεγάλο αριθμό επιβατών, δεδομένου ότι βρίσκεται σε πυκνοκατοικημένη περιοχή.
Δείτε το βίντεο με τη δήλωση:


newsbomb