Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Τι περιμένει ο Ιβάν Σαββίδης από την Κυβέρνηση;

Ο Ιβάν Σαββίδης θα δώσει το παρών στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ στις 20 Οκτωβρίου, ενώ περιμένει ταυτόχρονα την Κυβέρνηση να κλείσει σύντομα το θέμα των χρεών. Ενώ ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ετοιμάζεται να «χτυπήσει» ΟΣΕ και Λιμάνι Θεσσαλονίκης.
Μπορεί ο Ιβάν Σαββίδης να μην βρίσκεται την φετινή χρονιά τόσο κοντά όσο θα ήθελε και ο ίδιος στην ομάδα, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, όμως ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ δεν σταματάει να κάνει κινήσεις για το καλό της ομάδας. Ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου θα είναι όπως όλα δείχνει παρόν στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ στις 20 Οκτωβρίου, όταν και θα ανακοινωθεί η νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

«Καθαρίζει» με τα χρέη

Αυτή η κίνηση μόνο τυχαία δεν είναι, καθώς περιμένει από την Κυβέρνηση να ανακοινώσει τις επόμενες ημέρες και επίσημα την πρότασή της για το θέμα των χρεών. Με την καταβολή των 13 περίπου εκατ. ευρώ ο ΠΑΟΚ θα είναι πλέον καθαρός με τον Ιβάν Σαββίδη να βάλει σε εφαρμογή τα πλάνα του για την ομάδα και όχι μόνο.

Ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου ετοιμάζεται να μπει δυναμικά και στην διεκδίκηση του ΟΣΕ, αλλά και στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα συμμετέχει σ’ ένα Funds επιχειρηματιών από την Ρωσία.
 
gazzetta.gr