Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Τραίνα χωρίς οδηγούς για το Λονδίνο του 2022. Εικόνες και βίντεο


Ο διάσημος σιδηρόδρομος του Λονδίνου ετοιμάζεται για ένα εκτεταμένο facelift με μπόλικες δόσεις τεχνολογίας και… συρμούς χωρίς οδηγούς!

Ο διάσημος υπόγειος σιδηρόδρομος του Λονδίνου ετοιμάζεται για ένα εκτεταμένο facelift που θα του δώσει την μελλοντική του αίγλη, μπόλικες δόσεις τεχνολογίας και… συρμούς χωρίς οδηγούς!
Τα σχέδια της αναβάθμισης που θα κοστίσει 26 δισεκατομμύρια Λίρες, μόλις αποκαλύφθηκαν στο Λονδίνο και περιλαμβάνουν άνετα βαγόνια με εντυπωσιακή εργονομία, έγχρωμες LED οθόνες ανακοινώσεων αντί των στατικών πινάκων και εξελιγμένο κλιματισμό για όλες τις εποχές του χρόνου.



Οι νέοι συρμοί θα είναι πολύ ταχύτεροι από τους σημερινούς, επιτρέποντας όπως αποκαλύπτουν οι μελέτες, την αύξηση της επιβατικής κίνησης και την κάλυψή της μέχρι και +60%.


Σε αυτή την εντυπωσιακή ταχύτητα και τυπικότητα στα δρομολόγια αναμένεται να συμβάλει και το μεγαλύτερο ατού των νέων συρμών, το γεγονός ότι μπορούν να κινηθούν χωρίς χειριστή!


Φυσικά, για να μη γίνει χαμός με τα συνδικάτα, οι υπεύθυνοι έσπευσαν να τονίσουν ότι δεν σκοπεύουν –τουλάχιστον άμεσα- να λειτουργήσουν τραίνα χωρίς οδηγούς και ότι αυτό είναι κάτι που θα μελετηθεί πολύ προσεκτικά πριν εφαρμοστεί…


Εμείς δεν χρειάζεται να μείνουμε στα βρετανικά συνδικαλιστικά, Μπορούμε απλά να θαυμάσουμε τους νέους συρμούς που αναμένεται μπουν σε κυκλοφορία το 2022.







thetoc.gr