Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Το τρένο θα σφυρίξει στο πανηγύρι της Μεσσήνης

Το τρένο θα σφυρίξει και φέτος κατά τη διάρκεια του πανηγυριού της Μεσσήνης, από τις 20 έως τις 28 Σεπτεμβρίου. Η επιβεβαίωση - ικανοποίηση του αιτήματος, μετά την περσινή μεγάλη επιτυχία της δρομολόγησης του τρένου, έγινε κι εγγράφως από τη διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Σύμφωνα με το έγγραφο της εταιρείας, το τρένο, τύπου ΜΑΝ 1, στο διάστημα της 8ήμερης λειτουργίας του πανηγυριού, θα εκτελεί δρομολόγια στη γραμμή Καλαμάτας - Μεσσήνης από τις 2.30 το μεσημέρι μέχρι τις 11 το βράδυ. Θα αναχωρεί κάθε μία ώρα, από την Καλαμάτα και μισή (2.30, 3.30, 4.30 έως και 10.30 το βράδυ) και από τη Μεσσήνη ακριβώς (3, 4, 5 μέχρι και 11 το βράδυ).

Χθες, μηχάνημα του ΟΣΕ καθάριζε τη γραμμή στην ευθεία Ασπροχώματος - Μεσσήνης, για να κυκλοφορήσει χωρίς πρόβλημα το τρένο.

Τη λειτουργία του τρένου κατά τη διάρκεια του πανηγυριού της Μεσσήνης επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή του ο βουλευτής Δημήτρης Σαμπαζιώτης, που επικοινώνησε χθες με το διευθύνοντα σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Αθανάσιο Ζηλιασκόπουλο και το διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΕΣΣΤΥ Στέφανο Αγιάσογλου. «Τόσο ο κ. Ζηλιασκόπουλος όσο και ο κ. Αγιάσογλου διαβεβαίωσαν τον βουλευτή ότι η γραμμή θα επαναλειτουργήσει με στόχο την εξυπηρέτηση των αναγκών του κοινού», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Γραφείου του κ. Σαμπαζιώτη.


Γιάννης Σινάπης
"Ελευθερία" Καλαμάτας

Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/koinonia/perivallon-paideia-syllogoi/item/44611-treno-panigyri-messinis