Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Και τώρα Μαδρίτη, έστω και με τρένο

Μπορούσαν να πετάξουν στην business class, αλλά προτίμησαν να μην χάσουν χρόνο ξεκούρασης και προετοιμασίας για την φάση των «16» οι παίκτες του Φ.Κατσικάρη.


Οι διοργανωτές, είχαν ξεκαθαρίσει απ’ την αρχή ότι οι 4 ομάδες που θα προκριθούν θα «πετάξουν» από το αεροδρόμιο της Σεβίλλης για την Μαδρίτη, με πτήση τσάρτερ. Στο αεροπλάνο δε, θα καθίσουν με την σειρά που προκρίθηκαν.

Business class για την πρώτη ομάδα στη βαθμολογία του ομίλου, και στις υπόλοιπες σειρές οι υπόλοιπες. Και αυτό το «μπόνους» το ήθελαν πολύ όλες οι ομάδες. Όχι μόνο για λόγους … άνεσης αλλά και σαν επιβράβευση για τις νίκες που έκαναν. Ε, δεν είναι δα και μικρό πράγμα να στέλνεις στη γαλαρία όλους εκείνους με τους οποίους πάλεψες στα γήπεδα με σπρωξίματα, αγκωνιές και ενίοτε με πολλά «γαλλικά». Η business class, στο μυαλό των παιδιών (παιδιά δεν είναι ακόμη;) είναι η καλύτερη επιβράβευση και η πιο γλυκιά ανταμοιβή.

Οι περισσότερες ομάδες δεν θα έχαναν αυτή την «απόλαυση». Οι παίκτες της Εθνικής μας όμως, σκέφτονται διαφορετικά. Μαζί με τον προπονητή τους, αποφάσισαν να φύγουν για την Μαδρίτη με τρένο, για να μη χάσουν πολύτιμο χρόνο ξεκούρασης αλλά και σωστής προετοιμασίας, στα αεροδρόμια.

Έτσι, το «ελληνικό τρένο» μπαίνει σήμερα στο εξπρές Σεβίλλης-Μαδρίτης, με σκοπό να κατακτήσει ότι της αξίζει και στην πρωτεύουσα της χώρας που φιλοξενεί το Μουντομπάσκετ.

Στην πτήση λοιπόν αναγκαστικά πρώτοι θα είναι οι Κροάτες, γνωρίζοντας ότι κάθονται στα καθίσματα άλλων.

thetoc.gr