Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Προσφερόμενες υπηρεσίες ενημέρωσης από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ στους σταθμούς, Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Λάρισας


Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ προσφέρει στους επιβάτες και τους επισκέπτες των σιδηροδρομικών σταθμών, μια σειρά από σύγχρονες υπηρεσίες επιδιώκοντας να κάνει το χρόνο αναμονής άνετο και ευχάριστο.




Passenger Information Services – PIS
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ μέσω των Συστημάτων Πληροφόρησης Επιβατικού Κοινού – Passenger Information Services/ PIS – που έχουν εγκατασταθεί στις εισόδους, τους χώρους αναμονής και τις αποβάθρες των Σιδηροδρομικών Σταθμών ΑθήναςΘεσσαλονίκης και Λάρισας, δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες και επισκέπτες να πληροφορηθούν για τις ώρες άφιξης, αναχώρησης και διέλευσης των αμαξοστοιχιών σε πραγματικό χρόνο. Δίνεται παράλληλα η δυνατότητα ενημέρωσης για δημοφιλή νέα της εταιρίας, υπηρεσίες & προσφορές, καθώς επίσης και για μια σειρά θεμάτων επικαιρότητας όπως καιρός, απεργίες κλπ.
Δωρεάν Ασύρματη Πρόσβαση στο ‘Ιντερνετ
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ παρέχει τη δυνατότητα στους επιβάτες και επισκέπτες του Σιδηροδρομικού Σταθμού Αθήνας για δωρεάν ασύρματη περιήγηση στο internet μέσω της υπηρεσίας ΤΡΑΙΝΟΣΕ Free WiFi hotspot. Η υπηρεσία παρέχει 30 λεπτά δωρεάν ασύρματης πρόσβασης στο internet, και καλύπτει τους εσωτερικούς χώρους του σταθμού, καθώς επίσης και τις αποβάθρες.

sidirodromikanea
με πληροφορίες ΤΡΑΙΝΟΣΕ