Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Σε ισχύ ετήσια εκπτωτική κάρτα από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ


Ειδική εκπτωτική κάρτα ετήσιας διάρκειας για το δρομολόγιο Αθήνα-Βόλος-Αθήνα, θέτει από τη Δευτέρα στη διάθεση του επιβατικού κοινού η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Οι κάτοχοι της συγκεκριμένης κάρτας θα εξασφαλίζουν έκπτωση 30% στα εισιτήρια που θα προμηθεύονται για τις μετακινήσεις τους από το Βόλο προς την Αθήνα μετ΄επιστροφής και αντίστροφα.

Η κάρτα θα κοστίζει 30 ευρώ (15 ευρώ για φοιτητές), ενώ για τους επιβάτες που θα την προμηθευτούν ως τις 30 Σεπτεμβρίου, το κόστος της θα είναι μόλις 10 ευρώ, καθώς σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ «πρόκειται για νέο προϊόν που θα πρέπει να γνωρίσει το επιβατικό κοινό».

Η διάθεση της εκπτωτικής κάρτας ξεκινά από το Βόλο και αναμένεται να επεκταθεί και σε άλλες πόλεις, ανάλογα με τη ζήτηση και το μερίδιο κάθε πόλης στις σιδηροδρομικές μετακινήσεις.

Ειδικά σε ο,τι αφορά τους φοιτητές, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ με την ετήσια κάρτα τους παρέχει τη δυνατότητα να ταξιδεύουν από τον τόπο μόνιμης διαμονής τους προς το Βόλο ή και αντίστροφα, πληρώνοντας για εισιτήρια μετ΄επιστροφής μόλις 20 ευρώ.

Η κάρτα, θα ισχύει για τη δεύτερη θέση και θα χορηγείται στους δικαιούχους με την επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας των ΑΕΙ-ΤΕΙ του Βόλου ή της Αθήνας.

Επίσης, στους κατόχους της κάρτας θα παρέχεται η δυνατότητα να μετακινούνται ελεύθερα με τον προαστιακό σιδηρόδρομο Αθηνών στο κομμάτι Πειραιάς-Μαγούλα-Κορωπί-Αεροδρόμιο για 24 ώρες μετά την άφιξη τους στην Αθήνα ή αντίστοιχα για 24 ώρες πριν την αναχώρησή τους από την Αθήνα προς το Βόλο. Εκτός αυτού, θα τους παρέχεται επιπλέον και φαγητό εντός των τρένων, μέχρι τις 19 Οκτωβρίου​.

ΤΑ ΝΕΑ.gr