Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Μεταφορά Εμπορευμάτων από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ

  • Η εταιρία σιδηροδρομικών μεταφορών ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχει  αναλάβει την ευθύνη να  φέρει σε πέρας,  εκτός από τις επιβατικές μεταφορές και αυτές των εμπορευματικών μεταφορών εντός και εκτός της Ελλάδος. Ειδικότερα, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, όπως αναφέρει σε ειδικό σημείωμά της, παρέχει σιδηροδρομική μεταφορά εμπορευμάτων τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και στο εξωτερικό – με συμβατικά βαγόνια ή με εμπορευματοκιβώτια (συνδυασμένες μεταφορές), που διακινούνται με μεμονωμένα βαγόνια ή με πλήρη τρένα.
  • Η εταιρεία είναι σε θέση να μεταφέρει όλων των ειδών φορτία, τα οποία επιτρέπεται να μεταφερθούν σιδηροδρομικώς – χύδην φορτία, σκραπ, καύσιμα, ξυλεία, εμπορευματοκιβώτια, μεταφέρονται καθημερινά με συνέπεια, ταχύτητα και ασφάλεια στο εσωτερικό της χώρας και στο εξωτερικό.
  • Εξυπηρετείται ένας μεγάλος αριθμός εγχώριων προορισμών καθώς επίσης σε πολλές περιπτώσεις παρέχεται η δυνατότητα μεταφοράς σε ιδιωτικές παρακαμπτήριες γραμμές και σε κέντρα logistics.
  • Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ επίσης παρέχει, από τις αρχές Δεκεμβρίου 2013, νέα υπηρεσία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, Intermodal Cargo Shuttle – ICS, με δρομολογημένη, σε καθημερινή βάση, αμαξοστοιχία, στη διαδρομή Αθήνα (Θριάσιο) – Θεσσαλονίκη/ Σίνδος και αντίστροφα. Επίσης, είναι δυνατή η εξυπηρέτηση συνδυασμένων μεταφορών, στο πλαίσιο της υπηρεσίας ICS από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης καθώς και από το λιμάνι Νέου Ικονίου. Η υπηρεσία παρέχεται σε ώρες που καλύπτουν τις απαιτήσεις της αγοράς, με τιμολογιακή πολιτική που επιτρέπει στον σιδηρόδρομο να λειτουργήσει συμπληρωματικά προς τις υφιστάμενες επιχειρήσεις μεταφορών & logistics.
                
                       trainose.gr
             sidirodromikanea.