Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Ετήσια κάρτα με έκπτωσης 30% από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην διαδρομή Αθήνα – Βόλος – Αθήνα

Τι αναφέρει ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, κ. Αθανάσιος Ζηλιασκόπουλος σε δήλωση του.

Από τις 08/09/2014 η ΤΡΑΙΝΟΣΕ καθιερώνει ειδική ετήσια κάρτα μετακίνησης στη γραμμή Αθήνα – Βόλος και αντίστροφα με κόστος 30 € (15 € για τους φοιτητές) και με προσφορά 10 € εάν αγοραστεί άμεσα και μέχρι και τις 30/09/2014.

Με την κάρτα αυτή θα παρέχεται έκπτωση 30% στις τιμές εισιτηρίων μετ’ επανόδου στη διαδρομή Αθήνα – Βόλος – Αθήνα με αποτέλεσμα το εισιτήριο μετ’ επιστροφής - με τη χρήση της κάρτας – να διαμορφώνεται στα 40 € για τους κανονικούς επιβάτες.
Αντίστοιχα για τους φοιτητές των ΑΕΙ/ ΤΕΙ με την κάρτα αυτή και με την επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας θα δίνεται η δυνατότητα να πληρώσουν μόνο 20 € για το ταξίδι τους στα εισιτήρια μετ’ επιστροφής.
Στους κατόχους της κάρτας θα παρέχεται και δωρεάν γεύμα στη διαδρομή Λάρισα-Αθήνα και Αθήνα-Λάρισα για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν έως τις 19/10/2014.
Παράλληλα θα δίνεται η δυνατότητα στον κάτοχο της κάρτας να μετακινείται ελεύθερα με τον Προαστιακό Αθηνών στο κομμάτι Πειραιάς – ΣΚΑ - Μαγούλα – Κορωπί - Αεροδρόμιο, με μέγιστο χρονικό διάστημα 24 ώρες από την άφιξη στην Αθήνα ή αντίστοιχα 24 ώρες πριν την αναχώρηση από Αθήνα προς Βόλο.
Η έκδοση των καρτών θα γίνεται μόνο από τα σημεία πώλησης του Βόλου, ενώ τα εισιτήρια για το ταξίδι με το τραίνο θα εκδίδονται μόνο από : ΣΣ Σταθμό και γραφείο πόλης Βόλου, Σ.Σ Αθήνας και ΣΚΑ.
Σε πρώτη φάση ο τίτλος μεταφοράς και το κουπόνι παροχής φαγητού(με την ένδειξη «Κουπόνι προσφοράς Βόλου») θα εκδίδονται χειρογραφικά, μέχρι να ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες ενέργειες από το Τμήμα Πληροφορικής της ΤΡΑΙΝΟΣΕ (ειδική τιμολόγηση, έκδοση κουπονιού). Η κάρτα ισχύει για την 2η θέση των αμαξοστοιχιών.
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, κ. Αθανάσιος Ζηλιασκόπουλος δήλωσε: «Με την εφαρμογή της εκπτωτικής κάρτας, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ παρέχει τη δυνατότητα στους κατοίκους του Βόλου και της ευρύτερης περιοχής για οικονομικές μετακινήσεις από και προς την Αθήνα οι οποίες συνδυαζόμενες με τις πρόσθετες παροχές δημιουργούν ένα ελκυστικό πακέτο για τον επιβάτη. Η παρούσα χρονική περίοδος συμπίπτει με την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους, και κατά συνέπεια οι παλιοί και νέοι φοιτητές και το προσωπικό του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας έχουν τη δυνατότητα για οικονομικές μετακινήσεις από και προς την Αθήνα».
Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να καλεί στον αριθμό 14511 ή να επισκεφθεί την ιστοσελίδα www.trainose.gr .