Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Ανάκληση απόφασης Ελεγκτικού Συνεδρίου για αποζημίωσης μεταταχθέντων σιδηροδρομικών

Σε ενημερωτικό του δελτίο που εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Συνταξιούχων Λαρισαίων Σιδηροδρομικών «Ο ΑΓΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ» αναφέρει μεταξύ των άλλων θεμάτων και το θέμα της αποζημίωσης των μεταταχθέντων συνταξιούχων σιδηροδρομικών βάση του νόμου 993/79 και της απόφασης του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Σχετικά με το θέμα αναφέρει: 

«Στους μεταφερθέντας στο δημόσιο και άλλες υπηρεσίες συναδέλφους των ΟΣΕ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ γνωρίζουμε ότι, για την αποζημίωση με βάση τις διατάξεις του Νόμου 993/79 το VII Τμήμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου εξέδωσε την υπ` αριθμ. 0019 πράξη με την οποία ανακαλεί προηγούμενη αρνητική απόφαση του Ι Τμήματος και δίδει εντολή υπογραφής του εντάλματος πληρωμής.» 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των συνταξιούχων σιδηροδρομικών Λάρισας 

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Συνταξιούχων Λαρισαίων Σιδηροδρομικών «Ο ΑΓΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ» γνωρίζει στα μέλη του ότι πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η συνάντηση της 18-8-2014 στα γραφεία του. 
Έγινε λεπτομερής ενημέρωση σχετικά με την έκδοση των νέων ταυτοτήτων στο προσωπικό της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΟΣΕ, του ενημερωτικού σημειώματος συντάξεων από το ΙΚΑ/ΕΤΑΜ και ΙΚΑ/ΕΤΕΑΜ ως και για τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ). 
Την όλη επεξεργασία των δεδομένων, την ηλεκτρονική φωτογράφιση, την αποστολή των στοιχείων στο σύστημα πληροφορικής ως και τη διόρθωση με email σε στοιχεία που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, ανέλαβαν τα μέλη μας Καρδοματέας Στέλιος, οδός 31ης Αυγούστου 16, τηλ. 2410553637 και Λυμτσούλης Αχιλλέας, οδός Ηπείρου 32 τηλ. 2410612651 με έκπτωση 40% για τα μέλη του Συλλόγου μας. 


        Ο Πρόεδρος                                         Ο Γεν. Γραμματέας
             Γιάννης Πολυμέρου                                Γεώργιος Μέρτζος