Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

ΤΑΝΠΣΕΥ. Στον Άρειο Πάγο το ακατάστατο ωράριο των Μηχανοδηγών του ΟΣΕ

Στον Άρειο Πάγο οδεύει το θέμα του ακατάστατου ωραρίου των μηχανοδηγών του ΟΣΕ σύμφωνα με ανακοίνωση του Ταμείου Αλληλεγγύης και Νομικής Προστασίας Σιδηροδρομικών Εξωτερικής Υπηρεσίας (ΤΑΝΠΣΕΥ). Στην ανακοίνωση του το Ταμείο αναφέρει:
"Αναφορικά με την υπ' αρ. 4629/2013 απόφαση του Εφετείου Αθηνών σας ενημερώνουμε τα εξής:
1. Η απόφαση καθαρογράφηκε, παρελήφθη από την πλευρά μας και εκδόθηκε απόγραφο προκειμένου να αρχίσει η διαδικασία αναγκαστικής εκτέλεσης σε βάρος του ΟΣΕ ΑΕ.
2. Ο αντίδικος εντέλει άσκησε αίτηση αναίρεσης κατά της παραπάνω απόφασης ενώπιον του Αρείου Πάγου (δικάσιμος 4-11-2014). Το δικόγραφο της αναίρεσης ο αντίδικος υποχρεούται τυπικά και εκ του νόμου να το επιδώσει σ' όλους τους ενάγοντες προκειμένου να συζητηθεί στον Άρειο Πάγο. Ως εκ τούτου τα μέλη του σωματείου δεν θα πρέπει να ανησυχούν όταν δικαστικός επιμελητής επιδίδει σ' αυτά το εν λόγω δικόγραφο της αναίρεσης, θα ήταν όμως χρήσιμο να ενημερώνουν για την παραλαβή του το σωματείο ώστε να γνωρίζουμε το γεγονός της γνωστοποίησης.
3. Στο πλαίσιο της ασκηθείσας αναιρέσεως και επειδή ήδη είχαμε ξεκινήσει αναγκαστική εκτέλεση, ο αντίδικος κατέθεσε και αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, δικάσιμος της οποίας ορίστηκε για 1-9-2014 ενώπιον του Αρείου Πάγου. Έως τότε δεν θα είναι δυνατή η εκτέλεση σε βάρος του ΟΣΕ. Τούτο καθορίστηκε με προσωρινή απόφαση του Αρείου Πάγου στις 21-7-2014.
Για ότι νεότερο θα υπάρξει ενημέρωση"