Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Επιστολές

Ο αναγνώστης μας κ. Χάρης Καρολίδης, με αφορμή ανάρτηση μας για τον ιστορικό σταθμό του Χαϊδάρ Πασά στην ανατολική Κωνσταντινούπολη, με επιστολή του εκφράζει την άποψη του για τον Ελληνικό σιδηρόδρομο και τις αποφάσεις που λαμβάνονται για τον σιδηρόδρομο της Νοτίου Ελλάδος αδιαφορώντας για τον σιδηρόδρομο της Βορείου Ελλάδος.
Παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή του κ. Καρολίδη

 «Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΡΑ. Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΓΑΘΗΡΙΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΣΙΡΚΕΤΖΙ Η ΤΟΥ ΧΑΥΔΑΡ ΠΑΣΣΑ  ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΚΑΤΟΧΗ ΜΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΕΚΤΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ Η ΠΙΚΡΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΓΟΗΤΕΥΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΠΟΙΟ ΖΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ Η ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΝΕΑ ΝΟΤΙΑ ΧΑΡΑΞΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΚΑΒΑΛΑΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ 2020 ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΝΔΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ Ο ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΣ Η Ο ΠΡΟΑΣΤΟΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ ΕΧΕΙ ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ Η ΣΗΜΑΣΙΑ . ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΗΥΜΑ ΓΚΡΙΖΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΔΑΦΙΚΩΝ ΜΑΣ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΠΕΦΤΕΙ ΑΛΛΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΤΗΣ ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕΧΡΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ
Η ΟΥΣΙΑ ΜΙΑ
ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΣΚΕΜΜΕΝΟ Η ΟΧΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ. ΤΟ ΛΑΥΡΙΟ ΝΑΙ ΤΟ ΛΑΥΡΙΟ ΕΧΕΙ ΠΟΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΡΟΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΒΑΛΑΣ –ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ»


ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΧΑΡΗΣ ΚΑΡΟΛΙΔΗΣ