Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Κάρτες μοίραζε… διαιτητής στους δρόμους της Νέας Υόρκης

Κάρτα και σε συρμό του Μετρό?

Βγήκε για να βάλει τάξη στο χάος - Δείτε το βίντεο

Φόρεσε το σορτσάκι του, τη φανέλα του, κρέμασε τη σφυρίχτρα στο λαιμό του, πήρε και τον απαραίτητο… εξοπλισμό, τις κάρτες του δηλαδή, και βγήκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Ένας διαιτητής έτοιμος για δράση και πολλά γέλια. 
Στόχος του να βάλει τάξη στο χάος της πόλης και ιδίως στους δρόμους της. Έβλεπε «παραβάσεις» και μοίραζε κίτρινες κάρτες. Ο κωμικός Γιόνι Λόταν… φιλοδώρησε αρκετό κόσμο με τις κάρτες του. άλλον γιατί φορούσε σανδάλια –λέγοντας του «δεν ξέρεις πόσο βρώμικοι είναι αυτοί οι δρόμοι;» και στέλνοντας τον να αγοράσει παπούτσια- άλλους γιατί έβγαζαν selfie, άλλον γιατί είχε ντυθεί με στολή του Σούπερ Μάριο και δεν ήταν ο «αυθεντικός», μια κοπέλα γιατί δεν τον έβγαλε καλή φωτογραφία…
Μέχρι και στο μετρό έφτασε η χάρη του, όπου έδωσε κάρτα στον συρμό για… καθυστερήσεις. Ώσπου βρήκε τον «μάστορα» του στο πρόσωπο μιας κυρίας, η οποία όχι απλώς του έκοψε το τραγούδι, αλλά λέγοντας του ότι «δεν είσαι καλός διαιτητής και καλός στο να φωνάζεις» τον έκανε να δείξει κόκκινη κάρτα στον εαυτό του.



newsdeast