Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Ανακοίνωση του αντιπροέδρου της ΠΟΣ Βασίλη Μπέλλου

Με ανακοίνωση του ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών κ. Βασίλειος Μπέλλος αναφέρεται στα όσα διαδραματίστηκαν κατά την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ του προεδρείου της Π.Ο.Σ. του εκπροσώπου των εργαζομένων στο Δ.Σ. του Ο.Σ.Ε. και των Διευθυντών των εταιρειών Ο.Σ.Ε - ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΕΕΣΣΤΥ. Στην ανακοίνωση του ο κ. Μπέλλος καταγγέλλει την στάση του προέδρου της ΠΕΠΕ κ.. Βασίλη Τούρλα για ανάρμοστη συμπεριφορά έναντι των συναδέλφων του. Στην ανακοίνωση του ο Αντιπρόεδρος της ΠΟΣ γράφει:

«Συνάδελφοι σήμερα σε σύσκεψη που έγινε μεταξύ του προεδρείου της Π.Ο.Σ. του εκπροσώπου των εργαζομένων στο Δ.Σ. του Ο.Σ.Ε. και των Διευθυντών των εταιρειών Ο.Σ.Ε - ΤΡΑΙΝΟΣΕ - ΕΕΣΣΤΥ για θέματα που αφορούν την κυκλοφορία το προεδρείο έκανε την τιμή να καλέσει και τον πρόεδρο του Συνδικαλιστικού οργάνου των Συνάδελφων Μηχανοδηγών (Π.Ε.Π.Ε) Συνάδελφο Τουρλή Βασίλη.
Ο Συνάδελφος και μέλος της διοίκησης της Π.Ο.Σ. με ασύστολα ψεύδη και περιγραφές κατηγόρησε συνάδελφους με χυδαίους και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς που δεν μου επιτρέπεται να γράψω.!!!!!
Ο.....Συνάδελφος πρόεδρος της Π.Ε.Π.Ε αντί να να στηρίξει τους συνάδελφους Μηχανοδηγούς Τσιαντά Αντώνη και Καραδήμα Χάρη που κάποιοι τους έβγαλαν εκτός υπηρεσίας και αυτό επειδή οι συνάδελφοι ακολούθησαν οδηγίες του σωματείου τους ( Επιστολή του Προέδρου και του Γραμματέα της Π.Ε.Π.Ε με ημερομηνία 08/07/2013 προς τον Δ.Σ της ΤΡΑΙΝΟΣΕ) είπε το εξης αμίμητο ότι η επιστολή είναι παραποιημένη!!! Αν αυτός συνάδελφοι δε ξέρει που βάζει την υπογραφή του εμείς δε φταίμε!!
Καταγγέλω σε όλους τους Συναδέλφους τον πρόεδρο της ΠΕΠΕ και μέλος της διοίκησης της Π.Ο.Σ. Τουρλή Βασίλη ότι με την στάση του στηρίζει πολιτικές που έχουν σκοπό την διάλυση του Σιδηρόδρομου και εξοντώνουν την μεγάλη οικογένεια των Σιδηροδρομικών. Επίσης τον καταγγέλω οτι ενεργεί ενάντια στις αποφάσεις του συνεδρίου της ΠΟΣ για έναν εννιαίο σύγχρονο και Δημόσιο Σιδηρόδρομο.»

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΣ
ΜΠΕΛΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ