Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Αυξάνονται και πληθύνονται καθημερινά οι υποψηφιότητες σιδηροδρομικών

Με τον Δήμαρχο Γιάννη Δημαρά κατεβαίνει στις εκλογές του Μαΐου ο Προϊστάμενος του τμήματος Συντήρησης Γραμμής Πάτρας του ΟΣΕ Χρήστος Οικονόμου.

O ΧΡΗΣΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ γεννήθηκε το 1973, είναι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πολυτεχνείου της Πάτρας και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Brighton (απόκτηση μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (Μaster of Science) στην Διαχείριση Κατασκευαστικών Έργων (ΜSc in Project Management for Constructions ).
Το 2001-2003 εργάστηκε στην Μύκονο ως Πολιτικός Μηχανικός στην κατασκευή Πολυτελών κατοικιών όπου συνεργάστηκε με διάσημους Έλληνες και ξένους αρχιτέκτονες όπως οι San. Calatrava, Javier, barba, Νικηφόρος Φωκάς.
Από το 2003 εργάζεται στον ΟΣΕ όπου είμαι Προϊστάμενος του τμήματος Συντήρησης Γραμμής Πάτρας με αρμοδιότητα όλη την Πελοπόννησο.
Έχει τρία παιδιά τον Βασίλη, την Εύχαρη και τον Αλέξανδρο.
Μιλάει τρεις γλώσσες και είναι μέλος του ΤΕΕ, μέλος του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος , μέλος του Project Management Institute, μέλος του Συλλόγου Εκτιμητών Ελλάδος και μέλος του Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών ΟΣΕ Α.Ε.
Σε δήλωσή του για τους λόγους που τον οδήγησαν να θέσει υποψηφιότητα με τον Γιάννη Δημαρά αναφέρει:
«Οι λόγοι που με οδήγησαν στην απόφασή μου να θέσω υποψηφιότητα ήταν καθαρά, η διάθεσή μου για ενεργό συμμετοχή στα δρώμενα της πόλης και η διάθεσή μου να προσφέρω όπως και όσο μπορώ, ειδικά μάλιστα στο αντικείμενο που γνωρίζω καλά και αναφέρομαι στον προαστιακό σιδηρόδρομο της Πάτρας. Επειδή ήμουν και είμαι από τους βασικούς συντελεστές της προσπάθειας αυτής, θέλω και μπορώ να προσπαθήσω για την επέκταση, την διατήρηση και τον εκσυγχρονισμό του.
Επειδή πιστεύω ότι με την συνεργασία μπορεί μια πόλη να πετύχει πολλά και επειδή διακρίνω ότι η δημοτική κίνηση «Τώρα για την Πάτρα» δεν είναι θέμα ενός ατόμου αλλά μιας ομάδας - παρέας -συνεργασίας ατόμων με διάθεση για προσφορά και χωρίς καμία ιδιοτέλεια, αποφάσισα να προσφέρω ένα λιθαράκι για να αλλάξουμε προς τον καλύτερο το πρόσωπο της πόλης και να κάνουμε την ζωή των δημοτών της πιο άνετη πιο όμορφη όπως μας αξίζει.
Καλές εκλογές και καλή δουλειά μετά από αυτές».
pelop.gr

Στην Θεσσαλονίκη με τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη κατεβαίνει ο μηχανικός της ΓΑΙΑΟΣΕ κ. Βασίλης Διαμαντάκης

Τα "Σ.Ν" τους εύχονται καλή επιτυχία