Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Ξάπλωσε στις γραμμές του τρένου και άρχισε να ουρλιάζει!

Ένας άνδρας στη Νέα Υόρκη έκανε το απίστευτο… Ξάπλωσε στις γραμμές του τρένου, άρχισε να ουρλιάζει και ενώ πέρασαν αρκετά βαγόνια από πάνω του, τελικά ΕΠΕΖΗΣΕ.

Όπως βλέπετε και στο βίντεο δυο νεαροί που περιμένουν το τρένο, μόλις αντιλαμβάνονται ότι ο άνδρας είναι στις γραμμές κατεβαίνουν να τον βοηθήσουν. Ο άνδρας όμως, που φέρεται να έχει ψυχολογικά προβλήματα, αρνείται πεισματικά να ανέβει στις αποβάθρες, ενώ συνεχίζει να βγάζει ανατριχιαστικές κραυγές και ουρλιαχτά.
Οι δύο νεαροί πανικόβλητοι ζητούν βοήθεια από έναν άλλον νεαρό που βιντεοσκοπούσε το τραγικό συμβάν, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Όταν άρχισε να πλησιάζει το τρένο, τα δυο παιδιά αφού δεν έπεισαν τον νεαρό άντρα να ανέβει πάνω, ανέβηκαν στην πλατφόρμα και έκαναν νοήματα στον οδηγό για να σταματήσει. Δυστυχώς όμως ο οδηγός δεν πρόλαβε να σταματήσει εγκαίρως με αποτέλεσμα τα βαγόνια να περάσουν πάνω από το κορμί του άνδρα.


Ο παράτολμος νεαρός, βγήκε ζωντανός από τις ράγες και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο όπου κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία του σε ψυχιατρική κλινική.
Αν και το περιστατικό συνέβη τον Δεκέμβρη του 2013, έγινε γνωστό πριν λίγές μέρες που το βίντεο ανέβηκε σε σελίδα στα social media.





star.gr