Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Γραμματεία ΔΑΚΕ, της Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών: «Αιδώς Αργείοι»

Με σκληρή  ανακοίνωση της η Γραμματεία ΔΑΚΕ της Ομοσπονδίας  Σιδηροδρομικών απαντά στην ανακοίνωση της συνδικαλιστικής παράταξης Α.Σ.Κ. στην οποία αναφέρονταν στα όσα συνέβησαν κατά την διάρκεια του 34ου Συνέδριου της ΠΟΣ. Στην ανακοίνωση της η ΔΑΚΕ – ΠΟΣ  αναφέρει:


 «Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση των δήθεν ανεξάρτητων συνδικαλιστών της Α.Σ.Κ. που έφυγαν από το …. «μαντρί» της Ν.Δ. και της ΔΑΚΕ-Σιδηροδρομικών και τους μάζεψαν στο … «μαντρί» άλλων κομμάτων και άλλων συνδικαλιστικών παρατάξεων ως συνιστώσα τους….
Τα παιδιά του κομματικού σωλήνα που όλοι γνωρίζουμε πού ΧΡΩΣΤΑΝΕ και όχι μόνο για την πρόσληψή τους, οι διαδρομιστές της Καρόλου και πιο πριν της Κρατίνου, οι έχοντες εκτός από υπαλληλική ιδιότητα και την ιδιότητα του …. επιχειρηματία συνδεόμενου με την ΕΤΑΙΡΕΙΑ που εργάζεται, καλό θα είναι να σιωπούν. Όταν αναφέρονται στη ΔΑΚΕ στην παράταξη που τους ανέδειξε και στα στελέχη της που δεν πήδηξαν από το …. «καράβι», όπως οι ίδιοι πήδηξαν σαν τους ποντικούς για να συνεχίσουν να απολαμβάνουν όλα όσα δεν θέλουν να χάσουν και τα οποία κέρδισαν με την ψήφο των ΔΑΚΙΤΩΝ, θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί. Άλλωστε παροικούντες εν τη Ιερουσαλήμ  είμαστε και μείναμε πολύ λίγοι για να μην γνωριζόμαστε.
Ας σταματήσουν λοιπόν να ξύνουν τις πληγές που οι ίδιοι δημιούργησαν και ας σταματήσουν να μιλούν για συστημικούς μιας και αποτελούν την ΑΦΡΟΚΡΕΜΑ του συστήματος.
Η αξία του καθενός αποδεικνύεται κάθε ημέρα, κάθε ώρα από την παρουσία του στην εργασία και την επαφή του με τους συναδέλφους και όχι με την κάθε λίγο και λιγάκι ένταξή του σε άλλον πολιτικό φορέα για να ικανοποιήσει ιδιοτελείς στόχους, προσωπική ανέλιξη, προβολή και συμφέρον.
Σε ό,τι αφορά τις απειλές και τη στοχοποίηση στελεχών της παράταξής μας, από συγκεκριμένες γραφίδες, πληρωμένες ή όχι, κατευθυνόμενες ή μη, τους λέμε ότι ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ.
Το ΗΘΟΣ και η ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ των στελεχών μας που τα ονόματά τους συμπεριλήφθηκαν στην ανακοίνωση της Α.Σ.Κ., ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ, η διαδρομή τους ΔΙΑΦΑΝΗ και ΚΑΘΑΡΗ.
Μακάρι να μπορούσε κάποιος να πει το ίδιο και για τους … «ποντικούς» που βρήκαν και «μαντρί» και «κηδεμόνες».


ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΔΑΚΕ - ΠΟΣ