Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Κάλεσμα των μηχανοδηγών για συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης

Ειδική αμαξοστοιχία δρομολογείται από Αθήνα για Θεσσαλονίκη με επιστροφή.
Με  ανακοίνωση της η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν δυναμικά στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο ημέρα των εγκαινίων της 78ης  Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Στην ανακοίνωση της η ΠΕΠΕ αναφέρει:


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ε.Π.Ε. καλεί όλα τα μέλη του να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της έκθεσης της Θεσσαλονίκης το ΣΑΒΒΑΤΟ 7/9/2013, ώρα: 18.00’.
Οι συνάδελφοι εκτός Θεσσαλονίκης θα μπορούν να μεταφερθούν με την Αμαξοστοιχία που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει με ώρα αναχώρησης από Αθήνα στις 07.18’ (στις 7/9/2013), μετά από αίτημα της Γ.Σ.Ε.Ε. και επιστροφή  από Θεσσαλονίκη την ίδια ημέρα, ώρα: 23.00’.
Με τη συμμετοχή μας αυτή, δηλώνουμε αντίθετοι με την κυβερνητική πολιτική που ασκείται τόσο στο οικονομικό, όσο και στο ασφαλιστικό και εργατικό περιβάλλον.
Λέμε ΟΧΙ στην ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Λέμε ΟΧΙ στην κατάργηση των Σ.Σ.Ε.
Λέμε ΟΧΙ στη συρρίκνωση – κατάργηση του εφάπαξ και επικουρικού.
Λέμε ΟΧΙ στην κατάργηση της σύνταξης και τη μετατροπή αυτής μετά από 35 ή και 40 χρόνια εργασίας σε ένα απλό φιλοδώρημα της τάξης των 360,00 €….
Λέμε ΟΧΙ στη συρρίκνωση του κοινωνικού κράτους.
Με την παρουσία σου δίνεις δύναμη στο συνδικαλιστικό κίνημα για την ανατροπή αυτής της πολιτικής.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Π.Ε.Π.Ε.
  Ο Πρόεδρος                                   Ο Γενικός Γραμματέας
  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥΡΛΗΣ     ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ     ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ