Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκαλέσει στους εργαζόμενους  η απόφαση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ να αναστείλει δρομολόγια του Προαστιακού  σιδηροδρόμου μεταξύ Θεσσαλονίκης –Λάρισας και Έδεσσας. Χαρακτηριστικά  είναι τα  όσα περιγράφει  φίλος αναγνώστης  σε επιστολή του στα «Σ.Ν» στην οποία αναφέρει:
 
«Μετά την κατάργηση του 3734 στην διαδρομή Έδεσσα-Θεσ/νικη οι διαμαρτυρίες του κόσμου μεγάλες και χωρίς κάποια ανταπόκριση από την πλευρά του οργανισμού.
Δεκάδες κόσμος καθημερινά πηγαινοερχόταν στην Σίνδο και στην Θεσσαλονίκη από όλους τους προηγούμενους σταθμούς για να πάνε στην εργασία τους.
Δεν έφτανε μόνο αυτό, ένα νέο φαινόμενο εμφανίστηκε αυτή την εβδομάδα η αμαξ. 82 Φλώρινα-Θεσσαλονίκη χαλάει τρίτη φορά χωρίς να αντικατασταθεί με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ούτε ένα τρένο το πρωί και ο απελπισμένος κόσμος να χάνει τις δουλείες του, τα ραντεβού του, την μετακίνηση του!!! ΕΛΕΟΣ ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους και να κάνουν σωστά την δουλειά τους να μην λένε μόνο (ας πληρώνομαι εγώ και τι με νοιάζει εμένα) αυτό είναι κατάντια από τον οργανισμό, το πρόβλημα είναι καθαρά εσωτερικό. Τα πρακτορεία με μεγάλη λύπη χάνουν πελάτες καθημερινά από αυτή την κατάντια του οργανισμού με αποτέλεσμα να μην υπάρχει επιστροφή, βασικά η μόνη επιστροφή που υπάρχει είναι τα εισιτήρια των πελατών μαζί με τις κάρτες συνδρομής προς ακύρωση και τα ταμεία άδεια. ΘΑ αποζημιωθούν άραγες ποτέ????  Πολλά τα προβλήματα... θα δούμε λύσεις???»