Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Εξόργισαν τους σιδηροδρομικούς οι δηλώσεις Κεφαλογιάννη και του ζητούν να ανακαλέσει

Να πάρουν θέση τα κόμματα της  αντιπολίτευσης

Οι δηλώσεις του κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη, για ελλείμματα που πληρώνει ο Ελληνικός λαός, προκάλεσαν την οργή των εργαζομένων στον σιδηρόδρομο και με ανακοινώσεις τους ζητούν να ανακαλέσει τα όσα δήλωσε  σε βάρος των σιδηροδρομικών. Με ανοικτή επιστολή τους δυο σιδηροδρομικοί από τον κλάδο έλξης και τον κλάδο κίνησης εκφράζουν την οργή τους και την αγανάκτηση τους  για τις απαράδεκτες δηλώσεις του κ. Κεφαλογιάννη.
Παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή δυο  των σιδηροδρομικών
«Είναι δυνατόν η Ελλάδα να έχει τέτοιους πολιτικούς;;;  Ο ανεκδιήγητος Κεφαλογιάννης (Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας & πρώην γραμματέας - σκέψου κατάντια) ξαναχτύπησε III
Επιβεβαίωσε δια ζώσης στον ΣΚΑΙ το δημοσίευμα της REAL - NEWS και ζητά να κλείσει ο ΟΣΕ και οι αμυντικές βιομηχανίες, επειδή ειδικότερα ο ΟΣΕ «στοιχίζει στον Ελληνικό λαό 800.000.000 ευρώ το χρόνο και οι εργαζόμενοι παίρνουν μισθό 80,000 ευρώ το χρόνο.
Ξέχασε ο πολιτικός αστέρας ότι ο ΟΣΕ όπως και στο δημόσιο ευρύτερα (πλην εισηγμένων) ισχύει από το τέλος του 2012 το ενιαίο μισθολόγιο με μείωση μισθού 50%
Ξαναλέμε, επειδή ο σιδηρόδρομος είναι ιστορία και θρησκεία για μας, απαιτούμε σήμερα η ΓΣΕΕ, Π.ΟΣ και τα σωματεία να προβούν σε όλες εκείνες τις νομικές ενέργειες κατά του Κεφαλογιάννη, ώστε να υποχρεωθεί να ανακαλέσει τις δηλώσεις του κατά του ΟΣΕ, που πρώτος ένοιωσε στο πετσί του τι σημαίνει πολιτική των μνημονίων και ξένη κατοχή στην Ελλάδα, αφού του αφαίρεσαν την περιουσία, έδιωξαν εργαζόμενους ειδικευμένους, κατάργησαν 900 χλμ. σιδηροδρομικού δικτύου, δώρο στα ΚΤΕΛ, και απαξίωσαν συνολικά τη λειτουργία  του με σύμμαχους τα διαπλεκόμενα συμφέροντα των Μ.Μ.Ε.
Ζητάμε από την κυβέρνηση να τοποθετηθεί εάν την εκφράζουν οι δηλώσεις Κεφαλογιάννη.
Ζητάμε και εμείς με τη σειρά μας από τα κόμματα της αντιπολίτευσης να πουν καθαρά την άποψη τους εάν θέλουν σιδηρόδρομο σύγχρονο στην πατρίδα μας με αξιοπρεπείς εργαζόμενους.
Ρωτάμε και εμείς με τη σειρά μας: «πότε θα ανοίξουν οι λίστες τύπου Lagard» ώστε να πληρώσουν οι επίορκοι προδότες πολιτικοί, και όχι μόνο, που καταδυναστεύουν σήμερα την πατρίδα μας.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΛΞΗΣ         ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ       ΚΙΝΗΣΗΣ
ΝΤΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ          ΚΑΣΚΟΥΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ