Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Τους έπιασαν στα πράσα να κλέβουν τις ράγες του ΟΣΕ.

Επ' αυτοφώρω συνελήφθησαν τρεις άνδρες, ηλικίας 33, 37 και 41 χρόνων, από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Γενισέας και του Αστυνομικού Σταθμού Ευλάλου Ξάνθης να κλέβουν τις ράγες του ΟΣΕ.



Οι τρεις δράστες τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου μετέβησαν με αγροτικό αυτοκίνητο σε αποθήκη του ΟΣΕ στην Ξάνθη και αφαίρεσαν μεταλλικές βάσεις σιδηροδρομικών γραμμών. 

Τη στιγμή ωστόσο που φόρτωναν τις σιδηροδρομικές γραμμές στο αυτοκίνητό τους κατέφτασαν οι αστυνομικοί και συνέλαβαν αρχικά τον 37χρονο, ενώ οι άλλοι δύο συνεργοί του τράπηκαν αρχικά σε φυγή. Μέσα σε λίγα όμως λεπτά οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους εντοπίσουν και να τους φορέσουν χειροπέδες. 

Οι τρεις δράστες είχαν αφαιρέσει συνολικά 115 μεταλλικές βάσεις σιδηροδρομικών γραμμών, οι οποίες κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν σε αρμόδιο υπάλληλο του ΟΣΕ. Παράλληλα, οι αστυνομικοί προχώρησαν στην κατάσχεση του ΙΧΦ αυτοκίνητου των δραστών.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα αποσταλεί στην εισαγγελέα πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση την ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γενισέας.


Πηγή: thrakitoday.com